Maruja, mare de Fran Álvarez, atesa d'urgència pels metges

La dona es troba en un delicat estat de salut i no ha pogut superar la mort del seu fill

Maruja i Fran Álvarez el dia de la boda amb Belén Esteban
La família va avisar a emergències perquè «gairebé li dóna un infart» a la seva mare | Catalunya Diari

Si d'alguna cosa s'està parlant aquests dies al món del cor i la televisió és de la tràgica i sobtada mort de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban, als seus 43 anys. Aquesta pèrdua ha resultat un dur cop pels seus familiars, la seva actual parella Nuria i fins i tot ha deixat a Belén Esteban completament descol·locada.

Però si hi ha algú que pateix la mort d'un fill són els seus pares. Amaro i Maruja sempre han volgut mantenir-se allunyat de la fama, però s'han vist situats al punt de mira amb aquesta mort. Maruja, la mare de Fran, ha perdut el seu fill en un moment on la seva salut no podria ser més delicada. Això, sumat al dolor de perdre un fill, ha estat raó suficient perquè no pogués ni apropar-se al tanatori a acomiadar-se d'ell.

Així, s'ha sabut que la mare de Fran no va poder acudir al tanatori de la M-30 perquè va haver de ser atesa per una ambulància. Segons ha informat un familiar del difunt als mitjans, la família va haver de trucar al SAMUR perquè, afirma, «gairebé li dóna un infart».

Maruja no ha pogut presentar-se a l'enterrament 

És per aquesta raó que Maruja va optar per descansar a casa seva amb una de les seves filles. Va ser l'altra germana de Fran, Elvira, i el seu pare qui van representar la família al tanatori de dilluns. El seu enterrament, celebrat aquest matí de dimarts, tampoc ha comptat amb la presència de la seva mare, per la qual es tem que aquest cop sigui encara més perjudicial per a la seva salut. 

Les conseqüències que podria arrossegar aquesta mort són interminables. Persones de l'entorn de la família no asseguren que els seus pares siguin capaços de superar aquesta pèrdua: «Ja veuràs Marujita el poquet que durarà... Amaro i Maruja aniran darrere d'ell». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari