Bertín Osborne torna a generar polèmica per la seva opinió sobre el feminisme

Bertín Osborne parla sense embuts sobre la salut del seu fill Kike

El presentador afirma que la terapia està funcionant i Kike cada vegada es troba millor

Bertín Osborne és un presentador ferm, sense por a dir allò que pensa i amb molt caràcter. Però dins de les quatre parets de casa seva, fa més de 13 anys que treu forces d’on no les té per seguir cuidant Kike, el seu fill  que va néixer amb una malaltia  degenerativa sense cura.

El presentador  de ‘Mi casa es la tuya’ va assegurar feia uns mesos que veia el seu fill  en millor forma i més feliç: «Ara està fenomenal i està fent una teràpia  molt més avançada. Ja es posa dempeus, ara està amb una màquina que l’està ajudant a fer els primers passos. Això és una carrera de fons, i qualsevol pas de millora  és un esdeveniment».

«Avui ha lligat»

Ara, Osborne ha estat guardonat amb un premi gastronòmic a Madrid i ha aprofitat per explicar els últims avenços a la vida de Kike. «Avui m’han explicat que ha lligat», explicava content el cantant. «Sí, s’ha anat directament amb la seva cadira a una nena de la seva edat que estava asseguda a unes escales perquè li fes una foto», afirmava emocionat.

Així, demostra estar agraït per cada dia que passa amb el seu fill  i no amaga el somriure quan Kike  fa un pas més, per insignificant  que sigui: «Que interactuï, que estigui connectat i que es diverteixi amb una cosa així em sembla no fantàstic, sinó el següent». A més, afirma que cada vegada està més actiu: «Està parlant molt més que abans, es fica en totes les converses i opina de tot, el que em sembla graciosíssim. La veritat és que ell és un noi  feliç amb totes les seves carències, és un fenomen», assegurava orgullós el seu pare.

També et pot interessar...