YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor massa jove l'exmarit i pare dels tres fills de Raquel Revuelta

Miguel Ángel Jiménez no ha pogut superar una intervenció cardíaca

La model Raquel Revuelta durant una presentació a Madid el 13 de juny de 2019
L'exmarit de la model ha mort als 55 anys | GTRES

Miguel Ángel Jímenez ha mort a l'edat de 55 anys a la clínica Viamed de Sevilla després d'haver ingressat per a sotmetre's a una operació de cor on li havien de col·locar una vàlvula cardíaca. Una notícia que ha agafat tothom per sorpresa, ja que en un principi no es temia per la seva salut, de fet la seva filla Claudia penjava una foto de Jiménez, a les xarxes socials, just abans de l'operació tot animant-lo.

Una operació que l'exparella de qui va ser miss Espanya el 1989, Raquel Revuelta, no ha pogut superar i que ha suposat un cop molt dur per ella i els tres fills que tenien en comú: Claudia (25 ays), Miguel Ángel (22 anys) i Nicolás (18 anys).

Una notícia totalment inesperada

Jiménez, advocat de professió, va ser el màxim directiu espanyol de Mediaset i, actualment, era accionista dels banys àrabs Aire de Sevilla, entre altres negocis. L'exmatrimoni decidia començar la seva relació el 1992 i dos anys després, el 9 de setembre del 1994 es donaven el 'sí, vull'. Un matrimoni que després de 15 anys de relació arribava a la seva fi el 2009. No obstant això tant l'empresari com la model i empresari havien mantingut sempre una molt bona relació.

Dels tres fills que tenen en comú, la més mediàtica és la gran, Claudia, qui ha compartit una foto del seu pare en blanc i negre al seu compte d'Instagram després de rebre la tràgica notícia. Ella es dedica al món de la música i també va debutar com a model, mentre que dels seus altres dos fills, Miguel Ángel i Nicolás poc se'n sap, ja que prefereixen mantenir-se al marge dels focus mediàtics.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari