Isabel Pantoja després de l'enterrament de Mayte Vázquez el 7 de febrer de 2020

Màxima preocupació d'Isabel Pantoja per la salut de la seva mare

'Doña' Ana continua recuperant-se de l'ictus que va patir a l'octubre

Fa temps que Isabel Pantoja viu en alerta per l'estat de salut de la seva mare, que es complicava arran d'un ictus el passat octubre de 2019. Ana Martín, més coneguda com a 'doña' Ana, encara es recupera d'aquell cop dur.

La cantant ha atès una vegada més a la premsa, tot i que sempre evita donar detalls de la seva vida privada. En aquesta ocasió, ha aprofitat per enviar un missatge afectuós a Paz Padilla, que també viu un dels moments més durs de la seva vida: acaba de perdre la seva mare. Però mentre parlava, Isabel no ha pogut amagar la tristesa i preocupació davant les càmeres.

Empatia amb Paz Padilla, que acaba de perdre la mare

«Desitjo que continuïs endavant amb el record de la teva mare perquè, com una mare, no hi ha res», deia Isabel en un missatge que ha volgut dirigir a la presentadora de 'Sálvame'. I no podia evitar trencar-se, donada la situació en què es troba, amb la seva mare ingressada. «Desgraciadament, anem una rere l'altra, la meva mare també està molt malament i hem de seguir, amor», deia, tot enviant un petó a Paz Padilla i la seva família. 

Sembla que 'doña' Ana està molt delicada i Isabel Pantoja no se separa d'ella en cap moment. Està passant una mala temporada i no ha pogut evitar expressar quant afectada està per la complicada salut de la seva mare, que ja va mantenir-la en alerta i amb cert malestar mentre participava a 'Supervivientes'. La salut de la seva mare va marcar el seu 'reality' i continua essent la seva màxima preocupació mesos després. 

També et pot interessar...