Tots els retocs que s’ha fet Hugo Sierra abans d’anar a ‘Supervivientes’

L’uruguaià ha volgut millorar el seu aspect físic abans d’anar a Hondures

Hugo Sierra a 'Sábado Deluxe'
Hugo Sierra ha decidit canviar el seu aspecte físic a una setmana d'anar a Hondures | TELECINCO

Després de l’èxit de ‘La isla de las tentaciones’, la setmana que ve arriba a Telecinco una nova edició de ‘Supervivientes’. Encara queden concursants per confirmar, però aquells que ja pertanyen a la llista de participants oficials no estan dubtant en preparar-se física i mentalment per aquesta aventura.

Un dels noms que més curiositat desperta és el de Hugo Sierra. L'exparella d’Adara Molinero ha guanyat protagonisme després que la mare del seu fill iniciés una romàntica relació amb Gianmarco dins la casa. Ara, serà el torn de l’uruguaià per crear la seva pròpia aventura a Hondures, i per aquesta raó ha decidit fer-se alguns retocs estètics.

Botox i depilació pel viatge 

El doctor de la clínica on ha acudit ha confirmat al programa d’Ana Rosa que Hugo Sierra ha apostat pel botox per les arrugues del front. A més, ha optat per fer-se una depilació làser a tot el cos, de tal manera que les càmeres no puguin captar cap durant tota la seva estada al concurs.

Tot i això, Sierra està disposat a ser un autèntic supervivent i no només es preocupa pel seu físic. L’uruguaià ja s’està preparant per allò que creu que més problemes li portarà: encendre el foc i mantenir-lo i preparar un bon menjar sense els estris habituals. Hugo, però, compta amb un petit secret: el marit de la seva mare l’està ajudant amb tot el possible: «Sap una mica de pesca, de nusos... Aquí estem, preparant-nos» afirmava el concursant a través de les xarxes.

Hugo també ha confirmat qui seran els seus defensors a plató durant el seu pas pel concurs: «El meu germà i la meva mare estaran al capdavant», assegurava. A més, també comptarà amb una tercera persona a qui ha volgut mantenir en l’anonimat: «Li tinc una estima enorme i fa cinc mesos que parlo diàriament amb ell».

Després dels retocs estètics i una bona preparació física i mental, sembla que Hugo Sierra podria sonar fort com a finalista del reality de supervivència: «Anem a viure l’experiència i a no callar-nos res. Em deixaré l’ànima a cada batalla».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari