Hugo Sierra torna a Instagram amb un missatge molt contundent

L'uruguaià portava un mes sense publicar res

Hugo Sierra al plató de 'GH VIP 7'
Hugo Sierra trenca el seu silenci a les xarxes socials| Telecinco

Mentre Adara Molinero i Gianmarco Onestini proclamen el seu amor als quatre vents, Hugo Sierra — el pare del fill de la madrilenya— es manté en silenci després d'haver vist com la que era la seva parella, perdia el nord davant les mirades i gestos d'amor de l'italià dins de l'última edició de 'GH VIP'.

Tot i que quan Adara va sortir del concurs i va veure el comportament que l'italià tenia fora, la reconciliació amb el pare del seu fill semblava més a prop que mai, tot se'n va anar a norris després que es retrobés a 'El tiempo de descuento' amb Gianmarco, on una vegada més la madrilenya va caure rendida als seus peus.

Però Hugo Sierra només ha necessitat un mes per canviar de manera dràstica el rumb de la seva vida. L'uruguaià s'havia mantingut en silenci després que Adara confirmés, en acabar el seu pas per 'El tiempo del descuento', que la relació amb qui és el pare del seu fill havia arribat a la fi. Sierra també ha restat callat en respecte a la declaració d'amor que Adara va fer públicament per Gianmarco, però ara, ha publicat una fotografia al seu compte d'Instagram que ha provocat múltiples reaccions entre els seus seguidors.

«Freedom»

L'uruguaià publicava una instantània on el podem veure amb el tors nu, els braços oberts i en la qual es pot llegir el següent missatge: «Freedom» que en anglès significa «llibertat». Un contundent missatge que deixa clar que se sent alliberat i preparat per a reprendre la seva vida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freedom!!! Los quiero legión, de cuore siempre !!!

Una publicación compartida de Hugo Martin Sierra (@hugomartin_sierra) el

A més, l'uruguaià es mostrava agraït amb tots els seus seguidors que l'han recolzat aquests mesos: «Els estimo legió, de 'cuore' sempre» escrivia. I és que la veritat és que, des que va sortir de 'GH', Hugo sempre s'ha mostrat atent amb els seus fans als quals sens dubte necessitarà si són certs els rumors que ho situen entre un dels concursants de la nova edició de 'Supervivientes'.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari