Laporta busca el suport de Puigdemont per a la seva candidatura a les eleccions del Barça

Es van reunir fa uns dies a Perpinyà, però l'expresident de la Generalitat no veu clara aquesta opció

Carles Puigdemont, Joan Laporta i Florentino Pérez a la llotja del Camp Nou
L'expresident del Barça, Joan Laporta, busca suports per a la seva candidatura a les eleccions del FC Barcelona. | EFE

Joan Laporta manté la seva voluntat de presentar-se a les eleccions a la presidència del FC Barcelona de l'any vinent i continua treballant i buscant suports per a una possible candidatura. Un dels suports que cerca Laporta és el de l'independentisme i, en aquest cas, el de l'expresident Carles Puigdemont. Segons revelava aquest dimarts el digital 'El Confidencial', fa uns dies es va produir una trobada entre l'expresident del Barça i l'eurodiputat i líder de JxCat a la localitat de Perpinyà.

La mateixa informació explica que la reunió es va fer en l'estricta intimitat, ja que ni Laporta ni Puigdemont eren partidaris que es fes sortís a la llum pública. Durant la trobada, l'expresident de la Generalitat va evitar donar suport a Laporta de cara a les eleccions a la presidència del Barça, que va tornar a la capital catalana tal com va anar a Perpinyà. 'El Confidencial' explica que Laporta va demanar una operació similar a la realitzada per portar Joan Canadell a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport d'entitats independentistes, com l'ANC.

Ni Joan Laporta ni Carles Puigdemont han volgut confirmar la trobada a 'El Confidencial', tot i que no és el primer cop que es troben. Cal recordar que l'expresident del Barça va visitar Waterloo fa dos anys i que el passat mes de febrer va estar amb Carles Puigdemont a Perpinyà durant l'acte organitzat pel Consell de la República.

Candidatura conjunta entre Víctor Font i Joan Laporta?

Puigdemont, segons el citat mitjà, no veu clara l'aposta per Joan Laporta. Cal recordar que un altre dels candidats a la presidència del club blaugrana és Víctor Font, també reconegut independentista. En aquest sentit, la voluntat dels sectors independentistes seria una candidatura conjunta entre Font i Laporta, però sembla complicat que l'expresident del Barça accepti anar de dos.

Segons informacions publicades fa algunes setmanes, en aquesta candidatura conjunta també hi estarien interessats el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, amb el vistiplau del fundador de Mediapro, Jaume Roures.


Comentaris

envia el comentari