Laura Borràs es defensa de les polèmiques sobre la bandera espanyola

La poítica es va posar una polsera dels colors de la bandera espanyola a 'Todo es mentira'
Imatge d'arxiu de Laura Borràs
Laura Borràs es va posar una polsera 'rojigualda' | GTRES

La líder de JxCat a Madrid, Laura Borràs, va ser entrevistada al programa del català Risto Mejide 'Todo es mentira', on li van fer posar-se una polsera de la bandera espanyola.

    

Borràs va intercanviar la seva polsera groga, per una 'rojigualda', amb un col·laborador del programa de 'Cuatro'. La política ho va fer sense cap mena de problema, fins i tot va acceptar amb humor una broma on apareixia Cayetana Álvarez de Toledo estampada en una bandera espanyola. A partir d'aquí moltes han estat les crítiques per haver-se ficat una polsera amb els colors d'Espanya.

Borràs es defensa de les crítiques

Aquest gest no va agradar especialment a les xarxes, on els seguidors van comparar el seu gest amb el de Rufián quan va penjar una imatge amb un apoderat de VOX. Borràs ha volgut tancar la polèmica, compartint el missatge d'una internauta. «Una cosa és demostrar que respectes la bandera d'un país que consideres veí (diplomàcia) i una altra acceptar una foto somrient amb una persona que defensa a una formació d'ultradreta (estupidesa). Ho sento però no és el mateix», ha repiulat Laura Borràs, comparant les diferències entre la seva imatge posant-se una polsera espanyola, i la de Rufián fotografiant-se amb un apoderat de VOX.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari