Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La periodista Laura Rosel serà la nova directora d'Ara Llibres

Laura Rosel, nova directora d'Ara Llibres

Compaginarà la direcció editorial amb l'activitat periodística
La periodista Laura Rosel serà la nova directora d'Ara Llibres
La periodista Laura Rosel serà la nova directora d'Ara Llibres | Catalunya Diari

Ara Llibres ha reforçat el seu equip editorial incorporant la periodista Laura Rosel (Sabadell, 1980) com a directora. Es tracta d'un lloc de nova creació que busca consolidar Ara Llibres com l'editorial de referència en la no ficció en català.

Joan Carles Girbés continuarà al capdavant de la direcció editorial dels segells editorials de Som*, que inclouen Amsterdam en Ficció, Ara Llibres en No Ficció, i la Bernat Metge en l’àmbit dels clàssics. Rosel compaginarà la direcció editorial amb l'activitat periodística. Ara Llibres va néixer el 2002 amb una marcada voluntat d’innovació en el sector editorial en llengua catalana i l’objectiu de captar i potenciar el talent de Catalunya.

Una gran trajectòria periodística

En un comunicat difós per l'editorial, la incorporació al capdavant dels continguts d’Ara Llibres de Laura Rosel permetrà «seguir  obrint nous camins i fer propostes editorials que estiguin al centre del debat  públic, que generin opinió, que plantegin preguntes o que aportin solucions i que abasten el màxim de temes d’interès possible».

Rosel va ser editora d'informatius a Ràdio Sabadell des del 2003 fins al 2007, any en què es va incorporar com a editora i presentadora de diversos programes de RAC1 i 8TV. El 2018 va presentar el programa de TV3 'FAQS'. Des d’aquesta tardor copresenta el programa 'Catalunya nit' de Catalunya Ràdio. Escriu entrevistes quinzenals amb personalitats d’actualitat per al diari 'Ara'.

També et pot interessar...