Leo Messi es gasta quinze milions d'euros en un luxós avió privat

L'aeronau compta amb tota mena de comoditats, i serà utilitzada en les vacances del jugador blaugrana a l'Argentina

Que Leo Messi, el jugador estrella del Barça sense cap dubte, és un futbolista que cobra molt bé ho sabem tots. De fet, segons assenyalen diverses fonts, l'argentí amb samarreta blaugrana és un dels contribuents més grans d'Hisenda, tot i que això no evitat que li apareguin alguns problemes en el passat. En part, Messi ha intentat portar una vida normal, però sembla que no li agraden gaire les cues de l'aeroport del Prat, ja que recentment ha adquirit un impressionant jet privat, amb tota classe de luxes a bord. 

El nou avió privar de Leo Messi ha costat un total de quinze milions d'euros
El nou avió privar de Leo Messi ha costat un total de quinze milions d'euros | Twitter (@revistabocetos)

 

Un aparell que, naturalment, destaca no només pel seu preu, uns quinze milions d'euros, sinó també pel tracte exclusiu que reben els seus propietaris, ja que accedeixen a la nau per una porta reservada únicament als passatgers VIP del Prat. Sabent això, i com era d'esperar a les xarxes socials, a Twitter podem trobar centenars d'imatges de l'interior de l'avió que transportarà la família Messi en  els seus pròxims viatges. 

La família Messi utilitzarà la nau en les seves vacances a l'Argentina

Alhora, també  han transcendit alguns detalls força curiosos sobre l'aparell  de vol, que demostren la personalització que li ha donat Messi. Per exemple, a la seva cua porta el número deu, els graons tenen escrits els noms dels membres de la família Messi, té matrícula argentina, perquè un no pot oblidar mai els seus orígens, i  els seus setze seients es poden convertir en vuit llits. A banda, també compta amb dos banys, i dues cuines, que  fan que la nau sembli una veritable mansió. 

L'aparell es va fabricar als Estats Units l'any 2004, i Messi no ha sentit la necessitat de comparar-lo nou, sinó que ha optat per un de segona mà. Una decisió lògica, tenint en compte que el jugador blaugrana acostuma a viatjar poc sense el Barça. De moment, es quedarà en un hangar a l'Argentina, i és previsible que la família del futbolista  l'utilitzarà en les seves vacances al país sud-americà. 

Val a dir que, recentment, hem pogut veure el 'crack' del Barça de relax  en unes vacances amb la seva família a Dubai. Com si d'un xeic àrab es tracés, el jugador blaugrana va allotjar-se en un luxós complex hoteler, i ha generat força expectació entre la resta de visitants de l'emirat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out in Dubai

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el