Imatge de Leo Messi durant l'entrega del premi Creu de Sant Jordi

Messi se suma a la febre andorrana: compra el conegut hotel A Casa Canut

Es tracta del cinquè hotel que compra Messi per una milionada

El capdavanter del FC BarcelonaLeo Messi ha comprat el seu cinquè hotel. Ho ha fet a través de l'empresa MiM Hotels, propietari juntament amb el Grup Majestic. Així, l'argentí ha adquirit un hotel a Andorra. En concret, l'hotel que ha comprat és l'A Casa Canut, fundat fa 50 anys per la família Canut, i que té cinc estrelles i 31 habitacions de luxe.

L'hotel està situat a l'avinguda de Carlemany de les Escaldes d'Andorra, al centre de la ciutat. Tanmateix, tal com informa 'El Nacional', les xifres del negoci no han transcendit enlloc.

Andorra, en el focus per la polèmica de El Rubius

Leo Messi i Majestic (MiM) han aprofitat els problemes que viuen els hotelers per culpa de la pandèmia i el final de l'hivern per quedar-se amb un bon establiment, punter en el sector, i per invertir en el negoci de l'esquí al Principat. Messi ja té, amb aquest, cinc hotels. Un a Sitges, un a Eivissa, un altre a Mallorca, i un quart a Baqueira Beret. 

D'aquesta manera, és fàcil comprovar que l'estrella futbolística aposta sobretot pel negoci de la neu, ja que els dos últims hotels que ha comprat són prop d'estacions d'esquí, esport que és protagonista cada hivern. Cal dir, però, que, tot i que Messi és qui s'encarrega del negoci, la gestió i explotació de l'hotel serà feina de Majestic.

La seva dona, Antonela Roccuzzo, va compartir ahir una fotografia al seu compte oficial d'Instagram, en què se'ls veu molt feliços, celebrant el dia dels Enamorats. Ara, a més, poden celebrar l'exitós negoci del jugador.