Leo Messi celebrant un gol durant un partit

Leo Messi descarta el seu fitxatge pel PSG, segons 'L'Equipe'

Els francesos havien mostrat interès en incorporar l'astre argentí, però l'entorn del jugador els ha traslladat que el seu desig és anar al Manchester city

Leo Messi té clar el seu futur i on vol jugar. L'astre argentí, que el dimarts va comunicar al Barça la seva voluntat de rescindir l'any de contracte que li queda, vol jugar al Manchester City i en les darreres hores ha descartat l'interès del PSG. Els dirigents del club francès van traslladar a l'entorn del jugador blaugrana la seva predisposició a intentar el seu fitxatge, però la resposta que han rebut és que el seu desig és jugar a les ordres de Pep Guardiola a l'Etihad Stadium.

Ho ha avançat aquest divendres el diari 'L'Equipe', que dimecres havia anunciat que el PSG havia descartat fer cap intent per la impossibilitat de quadrar els comptes i complir el Fair Play financer. Tot i aquesta primera informació, el club francès hauria fet números i l'operació quadrava, encara que s'han trobat amb la negativa de Messi de retrobar-se amb Neymar, el seu excompany al Barça.

La magnitud de l'operació és gegantina, ja que al milionari sou del futbolista s'hauria de sumar un hipotètic traspàs, perquè a hores d'ara no sembla clar que Leo Messi pugui deixar el FC Barcelona a cost zero. Per això, hi ha diversos clubs europeus que han descartat el fitxatge de l'argentí. El darrer en fer-ho ha estat el Liverpool, que en paraules del seu entrenador, Jürgen Klopp, ha afirmat que “qui no voldria a Messi al seu equip? Però no és possible. Els números no són per nosaltres».

Cop de porta del Barça: exigeixen els 700 milions d'euros de la clàusula de rescissió

En les darreres hores, Messi havia demanat reunir-se amb el Barça per negociar la seva sortida de manera amistosa a través d'un traspàs. Però el club blaugrana s'ha plantat: no es volen reunir amb el capità blaugrana si la seva intenció continua sent marxar. El club ha assegurat que, si no és per a renovar, no volen cap reunió amb el futbolista argentí i, per tant, li demanen que vingui amb els 700 milions de la seva clàusula si vol rescindir el seu contracte.

Caldrà veure com evoluciona la situació en les pròximes hores, ja que aquest diumenge els futbolistes del primer equip del Barça estan citats per passar les proves PCR per iniciar els entrenaments de la nova temporada el pròxim dilluns. En aquest sentit, algunes informacions de les últimes hores afirmen que Messi no es presentarà als tests d'aquest diumenge.