Leo Messi

Leo Messi mostra la seva passió per Harry Potter amb el seu 'look' a les xarxes socials

La seva dona, Antonela Roccuzzo, ha estat qui ha compartit una fotografia on es pot veure la indumentària temàtica del jugador

Les xancletes són, sens dubte, el calçat estrella dels mesos d'estiu. Es tracta d'un tipus de sabata apta per totes les persones, de totes les edats, i n'existeixen de tots colors, textures i estampats. Ara, el jugador estrella del Barça,  Leo Messi, ha volgut compartir amb els seus seguidors una fotografia de les seves xancletes, i la imatge ha causat molt revolt entre els seus fans.

L'encarregada de difondre la imatge ha estat la seva dona, Antonela Roccuzzo, qui ha compartit una història a Instagram on es poden veure els peus del jugador i les seves xancletes, de la marca 'Havaianas', i estampades amb un dibuix de les pel·lícules de Harry Potter. D'aquesta manera,  la parella ha mostrat obertament el seu amor pels llargmetratges del mag més famós del cinema, cosa que ha agradat molt als fans de la saga de J. K. Rowling.

Imatge de les xancletes de Leo Messi
Imatge de les xancletes de Leo Messi | Instagram (@antonelaroccuzzo)

 

Un mal inici de temporada

Leo Messi no ha tingut el millor inici de temporada. Després de les seves vacances en família a Antigua i Barbuda i, posteriorment, també amb amics a Eivissa, el jugador argentí es va incorporar aquest dilluns al grup, i se'n va anar lesionat. Després d'anunciar la seva absència per jugar als Estats Units, Leo Messi va llençar un missatge a les seves xarxes socials, lamentant la seva situació.

 

També et pot interessar...