Leo Messi rient

El doble brasiler de Leo Messi que va viatjar més de 24 hores per conèixer al seu ídol

El fanàtic va viatjar més de 24 hores fins al Salvador per conèixer a Messi

Les xarxes socials han descobert un altre doble de Leo Messi. En aquest cas és un brasiler que es diu Paulo Vitor Veiga, més conegut a les xarxes socials com 'el doble' de Messi, del qual n'és un gran admirador. Per aquest motiu, el brasiler va vendre algunes de les seves pertinences, entre elles el seu ordinador i la seva moto, per conèixer a l'estrella argentina.

Va viatjar durant més de 24 hores per conèixer al seu ídol

El fanàtic va decidir posar rumb cap al Salvador, a Brasil, lloc on es trobava el capità argentí per jugar un partit contra la Copa Amèrica, en concret l'Argentina - Colòmbia. Veiga va decidir, tot i no tenir l'entrada, posar rumb cap al destí on es trobava Messi. Va recórrer 1.500 quilòmetres i va tardar més de 24 hores en arribar, però va assegurar que «valia la pena» per perseguir el seu somni de conèixer a l'estrella.

El brasiler va anar fins a l'estadi on va tenir l'oportunitat d'interactuar amb altres aficionats,  els quals li van demanar diverses fotografies a causa de la gran semblança amb el capità de l'Argentina, convertint-se en l'estrella de desenes de 'selfies'.  Tot i no haver pogut complir el seu propòsit, va assegurar «si un dia pogués conèixer a Messi, crec que li diria que és un gran home, que ha canviat la meva vida» a l'agència Ruptly. «Li diria que Brasil l'estima» i Veiga afegia «és un ésser humà fantàstic».

Es va fer popular per les xarxes

Veiga es va fer popular a través de les xarxes socials, concretament a Twitter, on fa tres anys es va crear un compte i els usuaris van veure la gran semblança que tenia amb l'estrella del futbol. Des que és conegut, alguns usuaris també han aprofitat per fer broma: «la vida és així, un dia ets el millor jugador del món i a l'altre estàs treballant en una confiteria...» deia un usuari del Twitter.

També et pot interessar...