rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tito Álvarez deixa de ser portaveu de l'associació Élite Taxi i se centra en Taxi Project 2.0

Assegura que «no m'aparto de la lluita simplement canvio de lloc»
El líder del moviment Elite ha assumit la direcció estratègica de la lluita dels taxistes | Guillem RS

 

El portaveu d'Élite Taxi, Alberto 'Tito' Álvarez, abandona el càrrec de l'associació per centrar-se en la plataforma Taxi Project 2.0. Així ho ha anunciat aquest dilluns en una carta oberta als membres de l'associació que ha liderat fins ara, en què explica ha pres la decisió per diversos motius, entre els quals els «atacs» d'algunes persones del sindicat.

 

Amb tot, Álvarez ha comentat que seguirà sent «un mes» d'Élite Taxi i ha expressat el seu suport a l'actual Junta Directiva. «No m'aparto de la lluita, simplement canvio de lloc», ha subratllat.

 

El fins ara portaveu d'Élite ha explicat que ja feia uns mesos que s'estava plantejant deixar la primera línia l'associació i ha destacat que un cop han aconseguit mobilitzar-se al carrer i l'aprovació dels decrets del govern espanyol i el Govern per regularitzar el sector de les VTC ara és hora de «professionalitzar» aquesta lluita amb mitjans econòmics i la contractació d'advocats, economistes i professors universitaris, a més de la col·laboració econòmica dels seus afiliats.

 

«La lluita continua»

En declaracions a l'ACN, Tito Álvarez també ha avisat que al setembre les plataformes VTC podrien tornar «en massa» a Barcelona. «La lluita continua», ha dit el fins ara portaveu d'Élite Taxi.

 

El passat mes d'abril, Álvarez va presentar Taxi Project 2.0 en un acte als cinemes Gran Via 2 davant mig miler de persones, entre els quals hi havia diversos representants polítics, i va definir l'entitat com «lobby dels antilobbies» que desembarcaria a Brussel·les amb l'objectiu de combatre la competència «deslleial» de les plataformes com Uber i Cabify. 

 

També et pot interessar...

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris