El Liceu suspèn les funcions del 8 i 9 de desembre de 'La Traviata' a l'espera d'una revisió del Procicat

El teatre barceloní no contempla seguir fent funcions amb 500 persones «per motius econòmics, artístics i de reputació»

L'exterior del Liceu aquest dilluns amb els cartells de 'La Traviata'
El Liceu ha suspès les representacions de 'La Traviata' de dimarts i dimecres, per la negativa del Govern a incrementar l'aforament màxim del recinte. | ACN

El Gran Teatre del Liceu ha anunciat la suspensió de les funcions del 8 i 9 de desembre de 'La Traviata' a l'espera d'una revisió del Procicat, segons han informat fonts del teatre líric a l'ACN. Aquest dilluns, després de les declaracions efectuades pel secretari general de Salut, Marc Ramentol, en roda de premsa, el Liceu s'ha vist obligat a suspendre aquestes funcions perquè no podrà augmentar el seu aforament fins al mínim del 50% de la seva capacitat i, per tant, continua vigent el topall màxim de 500 persones.

Tal com es va anunciar el dissabte després de la ratificació de la Comissió Executiva, el Teatre del Liceu «no contempla seguir fent funcions amb 500 persones per motius econòmics, artístics i de reputació».

El Liceu confia que a mitjan setmana el Procicat incrementi l'aforament de l'equipament

Per altra banda, el Liceu ha assenyalat que el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat en diverses entrevistes que treballen a escala tècnica amb el Procicat la possibilitat d'augmentar el límit d'aforament del Gran Teatre del Liceu, decretat en el marc de les mesures contra la Covid-19, i «que la decisió es prendrà en les pròximes hores o dies». En aquest sentit, el Liceu «confia que aquesta mesura pugui ser revisable a mitjan setmana».

En atenció al públic que disposa d'entrada i fins a nou avís, el Gran Teatre del Liceu manté el repartiment artístic de 'La Traviata' a la ciutat de Barcelona, davant l'última possibilitat de poder engegar les funcions en els pròxims dies. Aquest dilluns, tal com estava previst, es representa la funció de 'Liceu Under 35' amb 500 joves menors de trenta-cinc anys.


Comentaris

envia el comentari