YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

CatalunyaDiari revalida el lideratge en català el novembre

Amplia la diferència amb els competidors i guanya per cinquè mes consecutiu

Vista zenital de la redacció de CatalunyaDiari, en plena acció.
Vista zenital de la redacció de CatalunyaDiari, en plena acció. | Catalunya Diari

L'Oficina de Justificació de la Difusió, coneguda com OJD, publicava aquest dimecres 11 de desembre les dades d'audiència del passat novembre. Un mes més, i ja en van cinc, CatalunyaDiari ocupa el primer lloc del rànquing de mitjans digitals en català.

Concretament, aquest novembre ha assolit la xifra de 3.702.435 usuaris únics, una xifra que demostra la consolidació del diari. Cap altre mitjà en català supera la xifra dels 2,7 milions d'usuaris únics, mentre que CatalunyaDiari els avança en més d'un milió d'aquests únics.

El rànquing de visites en català de novembre segons OJD i per usuaris únics
El rànquing de visites en català de novembre segons OJD i per usuaris únics | CatalunyaDiari

A més a més, CatalunyaDiari és qui aguanta millor el lògic retrocés després d'un octubre convuls i mediàtic. Una vegada més, les xifres no enganyen i l'aposta per una informació veraç, popular i centrada, permeten al mitjà obtenir un lideratge que s'eixampla: mentre els altres digitals tornen a les xifres d'audiència prèvies a la sentència del procés, CatalunyaDiari.com es manté en xifres rècords: més de 3,7 milions d'usuaris únics. En segona posició, El Nacional i Nació Digital assoleixen un empat tècnic, però sense arribar cap dels dos als 2,7 milions d'únics en català. Cal recordar que el rànquing d'OJD suma tan sols les visites fetes en llengua catalana, de manera que no se sumen els usuaris únics del Grup CatalunyaDiari en altres llengües.

L'objectiu: més lectors en català a internet

CatalunyaDiari neix amb la voluntat d'esdevenir el diari popular de referència en català a la xarxa i amb una premissa molt clara: que cada cop hi hagi més gent que llegeixi informació a internet en català. Les xifres d'aquest novembre mostren que a poc a poc es va consolidant una bossa de lectors prou important i -el més important- que es va repetint mes a mes. L'aposta, doncs, per arribar a tot el país en català funciona. I, un mes més, essent l'únic gran diari digital en català que no rep ni un sol euro de publicitat institucional de la Generalitat de Catalunya.


Comentaris

envia el comentari