Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lidl

Un client de Lidl troba quelcom estrany en una copa de xocolata: quin fàstic!

A través de Twitter, el client va mostrar l'ingredient no desitjat que tenia les seves postres

El moment de les postres és una de les més esperades del menjar, ja que el dolç sol ser un protagonista molt recurrent en aquest cas. Per això, a les botigues ens trobem amb varietat de productes per saciar el nostre antull més llaminer.

I no sempre ens sentirem culpables per això. Lluny de ser fonts de calories no desitjades, també trobem opcions saludables sense perdre el sabor que tant ens atrau. Però això que diuen que a ningú no li amarga un dolç, de vegades això sí que passa quan en obrir-lo ens trobem amb una sorpresa no desitjada.

Com passa moltes vegades, les xarxes socials són el lloc escollit per mostrar una queixa cap a una cadena d'alimentació. I és que és una via directa i que ens pot donar la rellevància que volem a l'hora d'aconseguir una solució. I en aquest cas concret, així ha estat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

La cadena afectada en aquesta ocasió ha estat Lidl. Tot i que molts clients destaquin aquest supermercat per la seva relació qualitat-preu, sí que és veritat que han hagut de fer front a les queixes que els arriben a través de les xarxes socials. Així, se'ls fa partícips de tots aquells aspectes que podrien millorar.

Precisament, fa poc ha hagut de fer front a la queixa d'una clienta que s'havia trobat un insecte passejant per les barres de pa de la vitrina. En aquest cas, des de la cadena alemanya van informar els responsables de la botiga i van demanar disculpes per això.

Xocolata, nata i un ingredient no desitjat

L'usuari de Twitter @miraquenoloves va anar a menjar una copa de xocolata i nata de la marca 'Milbona', que es ven a Lidl. Però el que no s'esperava el client és que es trobaria amb un ingredient que no estava inclòs a la descripció del producte.

«L'@lidlespana innova amb les copes de xocolata, nata i floridura». Amb aquest missatge irònic, mostrava la seva queixa pel desagradable ingredient addicional que s'havia trobat. I perquè no hi hagués cap dubte, va adjuntar una fotografia en què es veia clarament la presència de floridura a la capa superior del producte.

D'aquesta manera, el client volia fer arribar a la cadena de supermercats alemanya la seva queixa pel mal estat del producte que havia adquirit. Com ja s'ha comentat altres vegades, és una tècnica habitual que, normalment, serveix perquè el consumidor aconsegueixi una resposta de la botiga oferint una solució. I en aquest cas així va ser.

Lidl respon i demana disculpes

Igual que els clients fan servir aquesta via per fer arribar les seves queixes, les cadenes també fan servir la mateixa xarxa social per respondre als que els escriuen. En aquest cas, una vegada que van llegir l'usuari i van veure la floridura a la copa de xocolata i nata es van posar en contacte amb ell responent al mateix fil.

En primer lloc, van aprofitar per demanar disculpes pel que havia passat. Així mateix, per facilitar la gestió de la incidència, li van demanar algunes dades. Entre ells hi havia el lot, la data de caducitat, el codi de barres i la botiga on va ser feta la compra. Això sí, tot mitjançant un missatge privat.

Quan el client va respondre a Lidl, de manera que s'intueix pels missatges del fil, la cadena l'informa que la seva queixa ja ha estat transmesa a qui competia. Però aquí no hi queda la cosa, ja que la botiga ofereix que, «per descomptat», es vagi a la botiga habitual per canviar el producte en mal estat per un altre d'igual o, en cas que no es vulgui, rebre l'import que ha pagat per ell.