Lidl inverteix 6,5 milions d'euros per a obrir dos supermercats a Catalunya

Els establiments s'inauguraran ara a finals de juliol

Imatge de la façana exterior d'un supermercat Lidl
Lidl obrirà dos nous supermercats a Catalunya | Catalunya Diari

Lidl ha invertit 6,5 milions d'euros en l'obertura de dos supermercats a Catalunya durant juliol: aquest dijous obrirà un al Vendrell (Tarragona) al carrer Consolat de Mar, i el 30 de juliol, un altre a L'Escala (Girona) en l'avinguda Francesc Macià, amb els quals s'han creat 28 llocs de treball. La companyia ha inaugurat en el que va d'any, a part d'aquestes dues noves botigues, quatre establiments més a Catalunya --a Creixell, Torredembarra (Tarragona), Castelldefels i Barcelona-- i amb una inversió total de 18 milions d'euros i la creació de 80 llocs de treball, ha informat Lidl en un comunicat.

La cadena de supermercats ha explicat que amb aquestes noves obertures reforça la seva presència a Catalunya on aporta "més de 1.000 milions d'euros al PIB local i genera 20.800 ocupacions de manera directa, indirecta i induïda", a més de comprar prop de 600 milions d'euros de producte local. La botiga al Vendrell compta amb una inversió de 3 milions d'euros i un equip de 22 professionals, té 1.300 metres quadrats de sala de vendes, més de 120 places d'aparcament i obrirà de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores.

L'establiment de L'Escala rebrà una inversió de 3,5 milions d'euros, comptarà amb 26 empleats, 1.300 metres quadrats de sala de vendes, 110 places d'aparcament i obrirà també de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores.

La nova col·lecció de productes de Lidl

Lidl s'ha convertit en un referent per a molts aspectes diferents del consum, sigui per la qualitat dels seus aliments o per les ofertes temporals que periòdicament van llençant. Les de l'estiu, per exemple, són molt esperades perquè inclouen una col·lecció limitada de roba que habitualment s'esgota a tots els seus establiments, però també tenen campanyes amb altres productes que compten amb la mateixa bona acollida per part dels clients.

En aquest cas estem parlant de 'Tropical Summer', una col·lecció de productes cosmètics per cuidar del nostre cos durant l'estiu, una època especialment nociva per la pell si no se'n té cura, a conseqüència del sol i dels potents raigs que ens arriben cada dia. Aquesta col·lecció de Lidl és perfecta tant per preparar la pell, com per tractar-la durant l'estiu. Té tots els productes indispensables per donar-li afecte al teu cos durant aquests mesos: des de xampús fins a productes labials.


Comentaris

envia el comentari