Uns lladres segresten i roben l’exalcalde de Querol a casa seva

Els fets van passar el dia 7 de març quan uns encaputxats van entrar a casa de Miguel Uroz i li van robar diners i joies. Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets

Uns encaputxats van entrar a casa de l’exalcalde de Querol, Miguel Uroz, amb la intenció de robar diners i joies. Un cop allà el van retenir, amenaçar i, finalment es van endur el que buscaven.  En aquest sentit, els Mossos d'Esquadra estan realitzant una investigació del cas per trobar els autors del crim i, de moment, no hi ha cap detingut.

Roben diners i joies a l'exalcalde de Querol

Els fets van passar el dia 7 de març a la nit, a la urbanització Ranxos de Bonany, situada al terme municipal de Querol, a l’Alt Camp. Segons han explicat fonts dels Mossos d’Esquadra a TarragonaDigital, els protagonistes del segrest i del robatori eren dos encaputxats, els quals van entrar a l’interior d’una casa amb la intenció de robar.

Un cop van entrar, es van trobar que estaven els propietaris de l’habitatge a dins en el moment del succés —l’exalcalde i la seva dona—. Els lladres, per poder realitzar el robatori, els van retenir i, tot seguit, els van amenaçar per saber on eren els diners.  Tal com apunten fonts policials, els dos encaputxats van immobilitzar Uroz lligant-lo. 

El matrimoni va estar retingut menys d’una hora, estona en què els lladres van aprofitar per endur-se diners i joies de la casa. L’exalcalde de Querol, Miguel Uroz i la seva dona són un matrimoni gran. Més enllà del gran ensurt que es van emportar es troben bé de salut després d’haver patit el robatori.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra està portant la investigació del cas i, de moment, no hi ha cap detingut en relació amb aquests fets.

També et pot interessar: