Imatge d'una pilota en un camp de futbol

Les llàgrimes d'un futbolista de Primera: «L'àvia té Covid. Recupera't, et necessito»

El futbolista ha volgut dedicar-li el gol del minut 66

El nou equip de Primera, l'Osca, ha aconseguit la seva primera victòria de la temporada derrotant a l'Alabès a casa. Tot i que el partit ha estat molt igualat, en el minut 66, Javi Ontiveros els ha donat la victòria. Un triomf bastant agredolç per al jugador, que tot i haver marcat el gol, ha mostrat sentiments contradictoris.

Javi Ontiveros recorda a la seva àvia

El futbolista no ha pogut aguantar l'emoció i ha trencat a plorar immediatament. El jugador de l'Osca ha volgut dedicar-li el gol a una persona molt especial per a ell, que està travessant una situació complicada.

Sens dubte serà una de les imatges de la jornada. Ontiveros ha besat una fotografia i ha cridat «T'estimo, t'estimo!», molt emocionat. Encara que en un primer moment ens ha semblat que aquestes paraules anaven dedicades a la seva parella, l'esportista ha volgut explicar-ho. 

Després del partit, el futbolista ha confessat a la premsa que la seva dedicatòria va dirigida a una persona molt especial, la seva àvia Encarna, que està ingressada a l'hospital per coronavirus: «La dedicatòria és per a la meva àvia que està a l'hospital. Espero que surti bé, com més aviat millor, perquè la necessito i l'estimo molt».

Esportivament parlant, el davanter ha assenyalat que, tant per a ell com per a l'equip, la victòria suposa «un plus» perquè els feia falta. «A l'equip li feia falta i a mi també perquè venia de temps sense jugar i necessitava aquests minuts per aprofitar l'oportunitat», ha manifestat.

La veritat és que Javi Ontiveros no és l'únic que té molt present a la seva àvia en els seus partits. Un dels grans del futbol també li dedica les seves victòries a l'àvia. Leo Messi va confessar fa un temps que els seus triomfs -en què aixeca els dits cap al cel- van dedicats a la seva àvia.

L'àvia de Messi, Celia, va morir quan el seu net tot just tenia deu anys. Tot i això, aquesta dona va deixar una enorme empremta en Leo Messi.

La seva primera vegada

El futbolista ja ha explicat en més d'una ocasió que va ser ella qui el va portar per primera vegada a una pista de futbol quan tenia quatre anys. Encara que els seus pares es fixaven més en com jugaven els seus germans grans, la seva àvia tenia autèntica fixació pel seu net petit perquè ja intuïa que seria un dels grans en el món del futbol.

Celia es va dur a Leo Messi a la pista del Grandoli, el Centro de Educación Física Número 8 Abanderado Mariano Grandoli. A l'equip li faltava un jugador i Celia va insistir fins que va aconseguir que el seu net jugués. «La meva àvia deia 'ponelo'. I li deien 'no, no, és molt petit'. 'Ponelo, que et salvarà el partit', deia ella. Van començar a discutir fins que va aconseguir que jugués. Vaig fer dos gols en aquell partit», va explicar Leo Messi en una entrevista a 'TyC Sports'.

Va ser llavors quan es va descobrir a una gran estrella en el món del futbol. Segons va explicar l'entrenador, Salvador Ricardo Aparicio, Leo Messi va saltar a la pista de joc i va regatejar a tots els rivals, marcant i canviant el partit. Tots els jugadors i espectadors van pensar el mateix, aquest noi serà una estrella. Des de llavors el futbolista argentí dedica tots els seus gols a la seva àvia Celia, que va ser la seva gran descobridora i la persona que va confiar en ell des del primer moment.