YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un lleidatà denuncia cada dia a les xarxes l'absència de llum en el seu carrer

La Paeria va assegurar que es tractava d'un robatori de cable

Un veí del carrer Enginyer Antoni Llobet de Lleida, ubicat a la zona del Parc de l'Aigua del barri de la Bordeta, denuncia diàriament que ja fa deu dies que estan sense enllumenat públic.

El veí afectat ha anat publicat al seu perfil de Twitter religiosament una fotografia de com es veu el seu carrer sense llum cada matí. Davant la seva insistència, l'Ajuntament de Lleida va respondre-li que el tall de llum era arran d'un robatori de cable i que restablirien el servei com més aviat millor.

Els dies passen i la llum segueix sense arribar a aquest carrer de Lleida

Això no obstant, els dies passen i la llum segueix sense arribar a aquest carrer de Lleida i, com a conseqüència, el veí segueix fent la seva queixa diària. De fet, el passat dijous va lamentar que: «Sóc conscient que el robatori de cable no és responsabilitat directa vostra, però el restabliment del servei si i no ho esteu fent bé». De moment, el darrer tuit es va publicar aquest passat diumenge, caldrà esperar unes hores per saber si, finalment, el carrer Enginyer Antoni Llobet de Lleida torna a despertar-se amb l'enllumenat que li pertoca.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari