YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Uns joves youtubers salten sobre el funicular de Valldrirera en marxa

Han aconseguit més de 6.000 visualitzacions en un vídeo que, fins i tot, conté imatges enregistrades amb un dron

Imatge del funicular de Vallvidrera
Els joves van saltar sobre el funicular de Vallvidrera en marxa | Wikipedia

El jove youtuber Pacome Pegaz ha encès les alarmes en el seu darrer vídeo publicat a Youtube, en el qual, es pot veure com salta junt amb un amic sobre el funicular de Vallvidrera (Barcelona) en marxa.

El vídeo es presenta com un «repte extrem» i sota el nom de la coneguda i arriscada pràctica del 'trainsurfing'. I és que, tal com el seu nom indica, la idea és fer surf a sobre dels vagons dels trens en marxa i saltar d'ells quan creguin convenient.

Un arriscat repte gravat amb dron

Precisament això és el que ha fet aquest youtuber que, amb l'ajuda de dos amics més, no s'ho ha pensat dues vegades i ha decidit gravar-se realitzant aquest arriscat repte. Sense tenir prou amb una sola vegada, els joves van saltar una segona per acabar de demostrar la seva aventura que, a més a més, van poder gravar des d'un dron.

Tot i que, en aquest cas, el 'trainsurfing' els hi va sortir bé, el cert és que podria haver-se complicat, ja que té una certa perillositat. Això no obstant, el jove ha aconseguit ja més de 6.000 visualitzacions en un vídeo publicat en un canal que compta amb prop de 20.000 subscriptors. Ara només cal esperar que no tornin a intentar aconseguir una fita com aquesta en altres funiculars de la ciutat, com el de Montjuïc.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari