Pla curt d'un grup de vaques menjant farratges en una granja familiar de Santa Maria de Palautordera, al Vallès Occidental

Llet Nostra aposta per la venda online a Catalunya

La companyia té dos clars objectius

Llet Nostra ha inaugurat el servei de repartiment a domicili de la seva botiga 'online' a les comarques de Girona. Fins ara, aquest servei -que va entrar en funcionament el juny passat arran de la pandèmia- es trobava disponible a unes quantes poblacions de la demarcació de Barcelona.

Ara, la marca de llet ha decidit fer-lo arribar a gairebé tots els municipis gironins i, durant les pròximes setmanes, també té previst posar-lo en marxa al Camp de Tarragona. Segons ha apuntat en un comunicat el president de Llet Nostra, Jordi Riembau, aquesta botiga permet als ramaders «estar més a prop dels consumidors» i posa en valor els consumidors «més fidels».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Dins la botiga 'online', els consumidors podran accedir als tres tipus de llet que elabora Llet Nostra –sencera, semidesnatada i desnatada-, als iogurts naturals, desnatats i de maduixa, als iogurts ecològics de vaca i cabra i a les postres, com podrien ser els flams de cafè, de mató o d'ou, a banda de la crema catalana. Les comandes que es fan a través de la botiga 'online' es reparteixen en un termini d'entre 24 i 72 hores de manera gratuïta per a compres superiors a 22 euros.

Una antiga sòcia fundadora de Llet Nostra treu la seva pròpia marca de llet

La cooperativa Lletera de Campllong (Gironès), una de les antigues sòcies fundadores de Llet Nostra, ha tret la seva pròpia marca de llet el passat 28 de gener. Segons ha pogut saber l'ACN, l'empresa comercialitzarà els seus envasos a una seixantena d'establiments de les cadenes de supermercats Valvi i Spar i a diverses botigues situades a les comarques de La Selva i el Gironès. Sota la marca ‘Lletera Campllong’, la companyia assenyala que vol aportar un producte «de proximitat» i que reivindica «la qualitat» de les explotacions ramaderes del territori. El llançament d'aquesta marca arriba tres anys després que la cooperativa abandonés Llet Nostra i passés a produir exclusivament per Hacendado, la marca blanca de Mercadona.

La llet de Lletera Campllong –que serà entera, semidesnatada i desnatada- provindrà de la quarantena d'explotacions sòcies de la cooperativa, la majoria situades a les comarques gironines, tot i que també n'hi ha algunes a Osona, el Maresme, el Baix Llobregat i a les comarques de Lleida, aquestes últimes procedents de la cooperativa Lletera de Mollerussa. Malgrat que des de la cooperativa prefereixen no fer previsions sobre el volum de producció, el president de Lletera de Campllong, Joan Pijoan, assegura que arribar als tres milions de litres anuals durant el primer exercici seria «un gran èxit». Actualment, els socis de la cooperativa produeixen al voltant de 45 milions de litres de llet per Hacendado.