El llibre ‘El camí de la papallona’ de l'espluguina Noe Gaya es presenta a Solivella

L’acte de presentació serà el dissabte dia 13 d’abril a Cal Mateu. Hi assistirà l’autora i la seva neboda Júlia Boqué Gaya que s’encarregarà de presentar el llibre

El dissabte dia 13 d'abril, Solivella acull la presentació del llibre ‘El camí de la papallona’ de l’espluguina Noe Gaya. La presentació, que tindrà lloc als baixos de Cal Mateu a les 18.00 hores, anirà a càrrec de Júlia Boqué Gaya, neboda de la Noe, tot i que també hi assistirà l'autora.

‘El Camí de la Papallona’ és el relat en primera persona de l'experiència d'autosuperació de Noe Gaya Creus, de l'Espluga de Francolí.  La Noe feia una vida normal, com qualsevol altra jove de 22 anys. El 28 de maig de l'any 2000 va patir una forta sotragada; un accident de trànsit va capgirar-li la vida. En el succés, el seu cosí i el conductor de l'altre vehicle van morir. A ella li va provocar una paràlisi i va perdre la mobilitat i la capacitat de parlar.

  

Aquest llibre autobiogràfic parla dels sentiments, emocions, sensacions que s'han anat despertant en ella a partir del dia de l'accident,  «el dia que vaig tornar a néixer» com diu la mateixa autora. Gaya ha sabut convertir cada obstacle en una oportunitat i convertir una vivència trista i commovedora en una història d'esperança, lluita i autosuperació que té per objectiu «despertar el cor de moltes persones», com hauria dit la mateixa autora.

  

La Noe també ha escrit un conte infantil gràcies a un repte solidari

El mateix cap de setmana l'autora donarà a conèixer el seu últim projecte, un conte infantil que s'ha pogut editar gràcies a la col·laboració de Raül Arenas, un atleta de Tàrrega, que ha corregut 190 quilòmetres per a recaptar fons pel conte, tot fent un repte solidari. La Noe i el Raül es van conèixer gràcies al projecte de les Pedres de la Felicitat, unes pedres pintades per l'autora que diferents alpinistes, viatgers i excursionistes van repartint per arreu del món.

El dissabte 13, en acabar la presentació, es podrà adquirir el llibre ‘El camí de la papallona’ i també el conte infantil.