El llibre que publicarà Quim Torra sobre la gestió de la pandèmia

«Us commourà», ha assegurat l'editorial del dietari

El president del Govern, Quim Torra, en roda de premsa amb mascareta posada
«Us commourà», ha assegurat l'editorial 'Símbol Editors' en una piulada a Twitter  | cedida

L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dissabte que ben aviat publicarà un dietari «íntim, reflexiu i sobreacollidor», 'Les hores greus' (Símbol Editors), que aborda des d'un punt de vista personal la seva gestió de la primera onada de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya. «Dies que vam viure amb angoixa, amb llàgrimes als ulls, amb una tensió permanent, però també amb una solidaritat i un compromís pel bé comú inoblidable», ha indicat a través de les xarxes socials.

Segons l'editorial, es tracta del primer volum del 'Dietari de Canonges' i comprèn des del 15 de març al 30 d'abril. «Us commourà», assegura 'Símbol Editors' en una piulada a Twitter.

 

El Constitucional desestima el recurs de Quim Torra contra la seva inhabilitació

El passat dijous 28 de gener el Tribunal Constitucional (TC) va desestimar el recurs d'empara de l'expresident de la Generalitat Quim Torra contra la inhabilitació dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ratificada pel Tribunal Suprem (TS). L'acte del TC, desestima la petició de Torra i considera que no pretenia evitar la pèrdua del càrrec, «sinó obtenir la restitució en aquest».

En un comunicat de l'Oficina d'expresident de Torra, va destacar que aquesta decisió del TC dona «via lliure i plena força» per a iniciar el procediment judicial europeu, i l'expresident confia que la justícia europea li donarà la raó.

 


Comentaris

envia el comentari