Foto del centre comercial Llobregat Centre de Cornellà.

Un centre comercial català tanca després de 30 anys: 2 espais, però, continuen oberts

Es va inaugurar el 1994, però a principis de 2023 es va veure obligat a tancar

Un dels punts principals d'oci de la ciutat del Cornellà del Llobregat era el centre comercial Llobregat Centre. Fa 30 anys que es va inaugurar, però la notícia del seu tancament va arribar durant les vacances de Nadal de l'any passat.

Així doncs, el 8 de gener de 2023 va haver-hi el tancament definitiu de la gran superfície, que va deixar amb una sensació agredolça als habitants de la població.

Una gran pèrdua per a la ciutat

Tal avançava El Periódico, el tancament sobtat del centre va ser degut a un presumpte desacord econòmic, però no es van donar més detalls al respecte.

L'establiment comptava amb més d'una vintena de negocis, entre els quals hi havia un Carrefour, restaurants, botigues de roba, centres de bellesa... A causa del seu tancament, aquests negocis van haver de fer una liquidació d'estoc i els centenars de treballadors van ser reubicats en centres comercials propers com El Prat o Gran Via 2. 

El Llobregat Centre era un centre comercial de referència per la comarca del Baix Llobregat i tot i que no fa gaires mesos que va abaixar les seves persianes, els habitants del Cornellà del Llobregat ja el troben a faltar.

Oh sorpresa: dos negocis s'hi mantenen oberts

Però no tot són males notícies, perquè malgrat la seva clausura, hi ha dos negocis que segueixen en peu dins el Llobregat Centre. Un d'ells és el restaurant de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken (KFC). L'establiment segueix tenint una bona clientela, ofereix un gran nombre d'ofertes i està obert de dilluns a diumenge de 12:00 h a 23:00h.

L'altre negoci que encara està obert és l'Àccura Cornellà Padel Club. L'empresa de padel interior ofereix un espai perquè hi puguin jugar els amants dels esports de raqueta.

Les pistes estan obertes de dilluns a divendres de 9:00h a 22:00h i els caps de setmana de 9:00h a 21:00h. El preu per llogar-les depèn de l'hora en que es vagi a jugar i la duració de la partida, però  el preu oscil·la entre els 4,0 € i els 12,5€.

Per tant, si trobeu a faltar el Llobregat Centre, no patiu! Podeu anar amb la família i amics a gaudir dels menús del KFC i fins i tot anar a jugar a pàdel.