Exterior d'una tenda Movistar

Molts clients de Movistar hauran de fer un pagament extra cada mes a partir d'estiu

Si ets client de Movistar, aquest estiu hauràs de pagar més

Movistar Plus+, el servei de televisió per subscripció líder a Espanya, ha anunciat canvis significatius a la seva oferta de canals per als subscriptors del seu paquet TV Esencial.

A partir d'ara, els usuaris hauran de pagar una tarifa addicional per accedir a 10 canals que anteriorment estaven inclosos al paquet bàsic sense cost addicional.

Movistar torna a apujar els preus

La pujada de preus torna a Movistar. Després de pujar les tarifes (TV inclosa) el gener del 2023, Telefónica ha tornat a aconseguir augmentar les quotes de Movistar Plus+. Tot arriba en forma de reestructuració del paquet de televisió més bàsic de Movistar, TV Esencial, al qual pots accedir-hi juntament amb la teva fibra i el teu mòbil si vols veure la televisió de pagament.

Abans constava de 80 canals (45 canals 'premium', a més dels canals gratuïts i de notícies/canals internacionals), però des de l'1 de juny de 2023 hi ha 35 canals 'premium'. Movistar va retallar el paquet de TV Esencial i l'ha separat dels 10 canals que abans estaven disponibles de franc amb el paquet bàsic. No obstant això, si vols continuar veient-los, hauràs de pagar una tarifa addicional.

El primer canal a desaparèixer de la xarxa base de Movistar Plus+ ha estat el recent convertit AXN movie. Ara hauràs de pagar 1,49 € addicionals al mes per continuar accedint al contingut tant a canals lineals com a vídeo, com un servei sota demanda.

Televisor de fons i un bol ple de crispetes
Si vols gaudir d'alguns canals de Movistar, hauràs de pagar més. | Getty Images

La resta de canals que desapareixen passen a formar part d'un nou paquet anomenat AMC Selekt i inclourà: Sundance, Xtrm, Somos, Dark, amc, amc crime, amc Break, Odisea¡Buen viaje! (anteriorment conegut com Sonnenmusik). El preu del paquet és de 3,99 €.

El 2022 el paquet bàsic de Movistar Plus+ costava 10 €, però ara hauràs de pagar uns 16,50 € per continuar veient els mateixos canals. Una pujada del 65 % que només podràs evitar si prescindeixes dels canals afectats pel canvi de condicions.

Les millors sèries de Movistar Plus+

Al món del 'streaming', Movistar Plus+ s'ha consolidat com un dels líders en la producció de contingut original d'alta qualitat. Amb una àmplia varietat de gèneres i propostes innovadores ha aconseguit captivar els subscriptors.

Comandament apuntant a una televisió
Et recomanem les millors sèries de Movistar. | Getty Images

Una de les produccions més aclamades és 'La peste'. Situada al segle XVI, aquesta sèrie combina el drama històric amb elements de suspens i misteri. La trama gira al voltant d'un exsoldat que torna a Sevilla per investigar una sèrie d'assassinats. La cura a l'ambientació, el guió sòlid i les actuacions magistrals fan que sigui una experiència imperdible.

Una altra sèrie destacada és 'Hierro'. Protagonitzada per Candela Peña, aquesta producció ens submergeix al fosc món de l'illa canària de El Hierro. Un crim, una jutgessa determinada i un entorn hostil s'entrellacen en una història plena de girs inesperats i tensió constant. Amb una narrativa addictiva i una fotografia enlluernadora, aquesta sèrie ha conquistat la crítica i el públic per igual.

Per als amants de la ciència-ficció, 'El día de mañana' és una opció que no pots deixar passar. Ambientada a l'Espanya dels anys 60, aquesta sèrie ens mostra un món alternatiu. L'energia elèctrica és un bé escàs i les tensions polítiques estan a punt d'esclatar. Amb una estètica retrofuturista i una trama intrigant, combina elements de suspens, drama i ciència-ficció per crear una experiència única.

Si busques una sèrie amb un enfocament més còmic, 'Vergüenza' és l'elecció perfecta. Aquesta hilarant comèdia segueix la vida de Jesús i Nuria, una parella que s'enfronta a situacions enutjoses i vergonyoses al seu dia a dia. A través d'un humor àcid i situacions incòmodes, aquesta sèrie aconsegueix fer riure a riallades mentre reflexiona sobre les convencions socials i les pressions de la vida moderna.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!