El lloc on Fernando Simón vol passar les vacances, i és a tocar de Catalunya

Es tracta d'un lloc molt especial per a ell

Fernando Simón en la roda de premsa sobre el coronavirus el 7 de març del 2020
Fernando Simón passa l'estiu a Casp des de fa molts anys | EuropaPress

La crisi del coronavirus ha comportat, entre altres coses, que es popularitzi la figura del doctor Fernando Simón. I és que aquest, com a director del Centre de Coordinació d'Alertes Sanitàries, ha estat al capdavant de la gestió de la pandèmia durant aquests darrers mesos. A més, s'ha convertit en una imatge visible de la lluita contra la Covid-19 després de totes les rodes de premsa que ha realitzat diàriament.

Aquest fet ha comportat que sigui reconegut a tot el país i que es parli d'ell per tot arreu. Sense oblidar que, a més, ha passat a ser portada de la revista 'El País Semanal'. Circumstàncies que, com ha reconegut, li sobrepassen. Necessita un descans després d'aquests durs mesos i allunyar-se del focus mediàtic. D'aquí que estigui pensant ja en unes breus vacances, encara que siguin d'un parell de dies.

 

El lloc on Simón vol passar l'estiu

Fernando Simón té molt clar el lloc on vol anar-se'n a descansar. I aquest lloc no és altre que Casp. Es tracta d'un municipi d'Aragó que, com explica la seva web de turisme, té 9.858 habitants i posseeix una gran riquesa patrimonial i natural. El doctor pensar passar uns dies en aquest poble juntament amb la seva dona i els seus tres fills, on gaudeix de les seves vacances des que és un nen. Tant és així que allà va ser on va aprendre a navegar al costat dels seus cinc germans.

Tan especial és per Fernando Simón  aquesta localitat que hi té una casa en propietat. Exactament a la urbanització residencial anomenada El Dique. Una urbanització que es va aixecar a la dècada dels 60 precisament per iniciativa del seu pare i d'un grup de pescadors. I és que està situada als afores, just a la vora de l'embassament de Mequinensa on es troba el Club Nàutic Mar d'Aragó.

Gràcies a la ubicació d'aquesta casa, l'epidemiòleg gaudeix dels racons més especials de la seva infància i de la navegació, que l'apassiona. No obstant, també aprofita l'entorn natural de Casp per practicar l'escalada, un esport que l'apassiona. Per tot plegat, Casp és el lloc perfecte perquè pugui desconnectar temporalment d'aquests durs mesos.


Comentaris

envia el comentari