IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els 3 llocs de treball que seran necessaris i tindran molta demanda després del coronavirus

Seran professions que exerciran un paper fonamental en la societat

Imatge de cinc persones esperant asseguts a les seves cadires
Hi haurà tres llocs de treball molt demandats després del coronavirus | Unsplash
 

La crisi del coronavirus, a més de milers de morts i contagiats, ha comportat que es visqui un autèntic desastre en l'àmbit econòmic: han sorgit ERTES, hi ha autònoms que han hagut de tancar els seus negocis, hi ha qui s'ha convertit en aturat... Una complicada situació financera, per tant, a la qual s'afronta ara a tot el món per la citada pandèmia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

No obstant això, cal pensar en com millorar-la i els experts en la matèria estan treballant en això. Així, per exemple, no han dubtat a donar a conèixer quines seran tres de les ocupacions més necessàries i demandades una vegada que passi aquesta crisi sanitària. En concret, s'han referit a les següents:

1. Professionals especialitzats en ciberseguretat

Aquests es convertiran en uns empleats molt sol·licitats en moltes empreses que, després del succeït amb el confinament, s'han adonat que una bona manera de contribuir a la productivitat i a la conciliació familiar dels seus integrants és apostar pel teletreball. Per això, necessitaran experts en seguretat a la xarxa perquè així aquest treball a distància i les plataformes que es facin servir estiguin fora de perill de hackers i ciberdelinqüents de tota classe.

2. Professionals de la robòtica aplicada a la sanitat

La pandèmia que estem patint ens ha servit, entre altres coses, per adonar-nos realment del paper fonamental que exerceix en la nostra societat l'àmbit sanitari. Per aquest motiu, es vaticina que després de la crisi s'han de prendre mesures de tota classe per impulsar i millorar la sanitat i això implica, entre altres coses, dotar-la amb la tecnologia més avançada.

D'aquí que, per exemple, es necessiti comptar amb experts en robòtica capaços d'aplicar els sistemes més innovadors a aquest àmbit permetent, per exemple, que aquesta serveixi per dur a terme intervencions quirúrgiques de forma més segura, més ràpida i més fàcil.

3. Experts en demografia

Així mateix, s'ha fet públic que també seran molt demandats els professionals d'aquesta àrea per conèixer no només la realitat dels països després del cop sofert per la pandèmia, sinó també l'estat general del món pel que fa a la seva població.

No obstant això, cal tenir en compte que altres ocupacions que també tenen aspectes d'un futur molt prometedor són els experts en formació i coaching, programadors, professionals del màrqueting digital i estadístics.


Comentaris

envia el comentari