Llogar amics per hores a Barcelona ja és possible

Pots contractar a una persona perquè t'acompanyi al cine, a un casament, a una festa o bé, simplement combatre la soledat

La web permet llogar amics per hores | Cedida

És ben cert que per internet pots trobar moltes coses que desitges i fins i tot algunes que ni tan sols t'hauries arribat a plantejar com és el cas de pagar per tenir amics. Ara, llogar un amic o amiga per hores és possible a través d'una pàgina web que es diu Alquifriend, així ho ha explicat la Laura Gómez en una entrevista al programa 'Islàndia' de 'RAC 1'.

La Laura és una noia de 29 anys que exerceix de mestra de primària a Terrassa i que té un perfil creat en aquesta web que va descobrir un dia amb els amics i on es va apuntar per curiositat: «M'acabava de deixar la parella i tenia ganes de fer coses, però no de lligar».

Una amistat per 10 euros l'hora

Gómez ha explicat que quan et registres has d'establir un preu que és el que acabaran pagant aquells que et lloguin com amic, «vaig triar cobrar 10 euros l'hora» i afegeix que «aquests diners es cobren a mà al final de la quedada». En aquest portal pots llogar una persona per quedar i passar l'estona, perquè t'acompanyi a un casament, al cine, perquè surti a les fotos d'Instagram o bé, simplement per combatre la soledat: «Cobrar algú perquè sigui el teu amic sona molt fort. Però hi ha gent tímida a qui li fas un favor» explica.

La Laura ja fa tres mesos que ofereix aquest servei i al llarg d'aquests ha quedat amb tres persones diferents, a qui ha deixat sempre ben clar que «només vull amistat». La primera persona amb qui va quedar va ser un noi «molt tímid» amb qui li va costar treure temes de conversa. En el segon cas la van convidar a menjar a un «restaurant 'pijo'» i finalment va endur-se un assortiment de formatges com a regal perquè l'altra persona «sabia que m'agradava el formatge».

La tercera i última quedada, de moment, va ser amb un noi que «tenia seriosos problemes per relacionar-se». En aquest cas tots dos van acabar a un karaoke i assegura que s'ho van passar tan bé que potser «repeteixo amb ell», 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari