Imatge de l'actor català Lluís Homar plorant

L'actor Lluís Homar, es trenca en directe a TV3 i parla sobre el càncer del seu fill

L'actor català va emocionar en parlar sobre la malaltia del seu fill Isaac

Aquest dissabte al vespre, l'actor català Lluís Homar va emocionar a tota l'audiència de TV3. Homar, va ser un dels convidats del programa 'Col·lapse', presentat per Ricard Ustrell. Lluís Homar, té una àmplia trajectòria professional en el món de la interpretació. De fet, a TV3 ha treballat en sèries com 'Àngels i Sants' o 'Polseres vermelles'.

Al llarg de l'entrevista Homar va parlar de diverses qüestions relacionades amb la seva professió. En un moment, Ricard Ustrell va preguntar a l'actor com va viure l'any 2017. Amb aquesta pregunta, Ustrell pretenia conèixer l'opinió de l'actor sobre els fets de l'1 d'octubre. La resposta de l'actor, però, va commoure tota l'audiència de TV3

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Lluís Homar parla sobre el càncer del seu fill 

«Tu com vas viure el 2017?», va preguntar Ustrell. «El 2017...», començava dient l'actor. «És que per mi el 2017 és el càncer del meu fill». Va ser en aquest moment quan Lluís Homar es va trencar en directe i va necessitar un segons per poder continuar amb l'entrevista. Tant va ser així, que Ricard Ustrell no va gosar intervenir. 

«Jo crec que és un dels millors moments de la meva vida. Per mi hi ha un abans i un després de la malaltia de l'Isaac», va explicar Homar entre llàgrimes i amb la veu entretallada. «Perquè van ser moltes hores d'incertesa. Però va ser un dels moments més macos que he viscut a la meva vida», va confessar. 

Imatge de Lluís Homar, plorant al programa 'Col·lapse' de TV3
Lluís Homar es va trencar en directe. | TV3

«Perdoneu»

Lluís Homar, va explicar que, tot i la difícil situació que estaven vivint, els moments a l'hospital amb el seu fill van ser els més macos de la seva vida. «Aquelles nits a l'hospital amb l'Isaac. A vegades miràvem un partit, compartint temps amb ell...», deia visiblement emocionat. «Perdoneu», va dir disculpant-se amb el públic per no poder continuar. 

«No hi ha res que sigui més important que la vida i un fill i una situació així et posa automàticament en situació i realment això et fa donar valor a les coses que realment en tenen», va concloure. Afortunadament, tal com va explicar l'actor, el seu fill va superar el càncer i ja està donat d'alta.