Neymar acusat de violació

A la llum un vídeo de Neymar amb la model que l’acusa de violació

Al vídeo se’ls pot veure estirats sobre el llit i seguidament comencen a barallar-se fins que surten de plànol

Des que es va estendre la polèmica sobre la suposada violació de Neymar a la model brasilera Nakila Trindade Mendes de Souza, molts han estat els dubtes i les acusacions per ambdues parts. Ara, el canal ‘Record TV’ ha tret a la llum un vídeo on es pot veure al futbolista i la model en una habitació d’hotel.

El clip té una duració molt breu i en aquest s'hi pot veure com els dos arriben en actitud afectuosa a l’habitació, i s'estiren vestits sobre el llit. Només segons després, ella s’aixeca enfadada i li propina diversos cops a Neymar.  Ell s’intenta defensar aixecant les cames i en qüestió de segons, els dos desapareixen del tir de càmera.

El pare de Neymar el defensa

Preguntat sobre l’autenticitat de les imatges, el pare de Neymar ha reconegut a ‘Recort TV’ que són autèntiques i que  són una trampa de la model, que va dir que ficava el seu mòbil a carregar quan en realitat el posava a gravar.  Neymar Santos, pare del futbolista, el defensa de qui diu que va pegar a Nakila Trindade Mendes de Souza exposant que «ningú agredeix des de sota».

«Crec que no he de defensar el meu fill en res. Les imatges parlen per si soles i queda clar que és un vídeo forçat. Ella provoca una agressió perquè ell respongui, però ell es dóna compta que tot és un muntatge», explica el pare del jugador.

Per la seva part, la presumpta víctima argumenta que va patir una agressió sexual en aquell hotel de París el passat 15 de maig. Segons el seu testimoni, tot va començar quan  ella li va demanar a Neymar que fessin servir un preservatiu per tenir sexe, al que jugador s’hauria negat. «Vaig ser víctima de violació i agressió», afirma en la seva versió Mendes de Souza.

També et pot interessar...