'Lo Martí de Térmens', en llibertat

El jove és un dels detinguts pels aldarulls post-sentència l'1-O

'Lo Martí de Térmens' a casa seva després de ser posat en llibertat.
'Lo Martí de Térmens' a casa seva després de ser posat en llibertat  | LleidaDiari.cat

Albert Martí, conegut amb el nom artístic de 'Lo Martí de Térmens' per la seva faceta de cantautor, ha estat posat en llibertat aquest dimecres al matí. Va ser detingut el 16 d'octubre arran dels aldarulls a Lleida posteriors a la sentència del judici de l'1-O. Segons s'ha comunicat a través del compte oficial de suport a aquest detingut 'Martí Llibertat', s'ha revocat la presó preventiva sense fiança i Martí ja és a casa seva, a Térmens, a la comarca de la Noguera.

A través del mateix compte també s'ha difós una fotografia del mateix Martí, a casa seva, amb una samarreta de suport. Ara dels detinguts a Lleida arran dels aldarulls posteriors a la sentència, encara n'hi ha quatre que es troben en presó provisional i un cinquè es troba internat al CIE.

Dijous està previst que se celebri una vista per resoldre el recurs d'apel·lació contra la presó preventiva de l'Amadeu, un d'aquests detinguts que es troba al Centre Penitenciari de Ponent i que és veí d'Artesa de Segre, també municipi de la Noguera. Amb motiu d'aquesta vista, està previst que es faci una concentració de suport al davant dels jutjats del Canyeret.

A Lleida hi va haver 36 detinguts arran de les protestes per la sentència del procés. D'aquests es van dictar ordres d'ingrés en CIE per a dos persones i cinc persones més van ser enviades a presó de forma provisional.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari