Imatge d'un home després de vendre una butlleta guanyadora de la Loteria Nacional.

La Bonoloto torna a tocar a Barcelona: pluja de milers d'euros

La Bonoloto torna a somriure a la ciutat comtal

La sort torna a somriure a Barcelona. Un premi de segona categoria de la Bonoloto ha caigut a Barcelona. Un únic encertant ha guanyat un premi de 196.078,67 euros, havent-hi encertat cinc dels números més el complementari. La butlleta ha estat validada al Despatx Receptor núm. 9.085 de Barcelona, situat a Arenys, 82.

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 01-10-25-37-45-49. El nombre complementari ha estat 39 i el reintegrament, el 5.

Aquest sorteig ha proporcionat una recaptació que ascendeix als 2.745.801 €.

Un madrileny s'endú més d'un milió i mig d'euros

El primer premi ha marxat cap a Madrid, on el jugador del sorteig ha encertat els sis nombres. El premi total per al guanyador ha estat d’1.721.463,73 euros.

La butlleta encertada ha estat validada a l'Administració de Loteries núm. 95 de Madrid, situada al carrer Eivissa, 60.

Cinquanta cèntims es converteixen en milions d'euros

Per aquest sorteig de La Bonoloto, cada aposta val 0,5 € i han de realitzar-se almenys dues apostes perquè el bitllet tingui validesa. Per tant, ha estat una inversió d’un euro que aquest cop els hi permetrà al madrileny i al barceloní un sopar un xic més car.

Gairebé 200 milions d’euros que van cap a la butxaca del guanyador barceloní. Una ajuda econòmica que segur l’ajuda en un context on els preus i els impostos semblen no parar de créixer.