Imatge d'una administració de Loteria

Sort i diners a Catalunya: la Primitiva deixa un bon pessic a Sant Feliu de Llobregat

Es tracta del premi de Segona Categoria del sorteig nacional

La combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat aquest dijous, 29 d'abril, ha estat formada pels números 1, 4, 36, 37, 42 i 43. El complementari ha estat el 15 i el reintegrament, el 5. El 'Joker' ha estat el 5068852 i la recaptació del sorteig ha ascendit a 12.841.010,00 euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En el sorteig de la Primitiva del passat dissabte no existeixen bitllets encertants de Categoria Especial (6 encerts + Reintegrament), per la qual cosa amb el pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig Combinació guanyadora del sorteig de la Primitiva celebrat aquest dijous de la Primitiva, un únic encertant de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar 15.300.000,00 euros.

De Segona Categoria (cinc encerts més complementari) existeixen sis bitllets encertants que han estat validats en l'Administració de Loteries número 4 de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona); en la número 2 de Guadiaro (Cadis); en la número 1 de Villaviciosa (Astúries); en la número 2 d'Atarfe (Granada); en la número 482 de Madrid i en el Despatx Receptor número 64.050 de Doñinos de Salamanca.
(Salamanca).

Tan sols un dia abans, el dimecres, el sorteig de la BonoLoto va deixar milers d'euros a Catalunya. Concretament, una butlleta segellada a Barcelona va ser premiada amb 216.989,14 euros, corresponent al premi de segona categoria, cinc números encertats més el complementari. La combinació guanyadora del sorteig, va estar formada pels números 5,10, 21, 26, 28 i 46, amb el 34 com a número complementari i el 3 com a reintegrament. 

Aquesta butlleta guanyadora del premi de segona categoria es va segellar a l'administració de loteria número 47 de Barcelona, situada en un estanc que està al número 206 del carrer Sant Antoni Maria Claret de la capital catalana. Cal destacar que hi va haver un guanyador de primera categoria en el sorteig de la BonoLoto d'aquest dimecres, amb una butlleta segellada al municipi de las Galletas, a Santa Cruz de Tenerife i que es va endur un premi de 2,48 milions d'euros.