Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de la Loteria de Nadal 2018

'Loterías del Estado' es pronuncien sobre la polèmica del suposat 'tongo' al bombo

Des de l'organització han emès un comunicat on expliquen el motiu pel qual l'operari podria haver introduït una bola

'Loterías del Estado' explica que es tracta d'una acció per protocol
'Loterías del Estado' explica que es tracta d'una acció per protocol | Catalunya Diari

Aquest matí, a l'inici del sorteig, milers de persones a través de les xarxes socials s'han queixat sobre un moviment sospitós d'un dels operaris que estava preparant el bombo amb les boles per al sorteig: semblava que havia introduït algun objecte de més a l'interior. El vídeo on es podia veure clarament l'escena ha corregut per les xarxes ràpidament  i tothom se n'ha fet ressò. 

Unes hores després que els teleespectadors i usuaris de les xarxes socials haguessin pogut veure i jutjar el vídeo en qüestió,  'Loterías del Estado' ha emès un comunicat on intenta justificar les imatges del seu operari mentre muntava el bombo per al sorteig. 

Es tracta d'una acció per protocol

«Una de les circumstàncies previstes en el procés d'introducció de les boles en els bombos és que alguna pugui rebotar cap a l'exterior», comença el comunicat. En aquest, s'esclareix que l'operari té l'ordre que, en cas que una de les boles sortís a l'exterior per haver rebotat, «ha de procedir a  la seva introducció manual  en el mateix» per protocol

Així doncs, acaben el comunicat deixant clar que aquesta és la circumstància en la qual s'havien trobat aquest matí durant la preparació del sorteig i «que ha pogut observar-se en alguna de les imatges del procés». 

El públic segueix sense creure-s'ho

Tot i aquesta explicació, els usuaris no han acabat de creure que fos real el que els estaven explicant. Així doncs, una altra allau de crítiques  ha inundat els comentaris d'aquest comunicat que han compartit a través de Twitter.

També et pot interessar...