Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El bombo de la Loteria de Nadal hauria pogut patir un 'tongo' per a donar el premi gros

El 'tongo' que podria tenir el 'Gordo' de la Loteria de Nadal

Les xarxes s'estan incendiant després de veure una conducta estranya en un dels muntadors del bombo de la Loteria de Nadal

El bombo de la Loteria de Nadal hauria pogut patir un 'tongo' per a donar el premi gros
El bombo de la Loteria de Nadal hauria pogut patir un 'tongo' per a donar el premi gros | Catalunya Diari

De bon matí, a les 9.19 hores, ja ha sortit el primer premi que ha quedat bastant repartit arreu del país, però la ciutat més agraciada ha estat a Catalunya: Salou s'ha endut un total de 360 milions d'euros. Però, pocs minuts després, les xarxes han començat a incendiar-se arran d'un vídeo molt sospitós. 

El vídeo que ja està corrent per tot arreu mostra el moment en el qual s'introdueixen les boles del sorteig a l'interior del bombo. Un dels homes que participa acompanyant la maquinària per a inserir totes les boles a l'interior fa un moviment que fa estranyar a les persones que han vist aquesta escena a través de la televisió. 

Des del principi de l'operació es veu com l'home sembla que sostingui algun petit objecte amb la seva mà dreta i, en el moment en el qual comencen a caure totes les boles a l'interior, dona la sensació que el mateix home deixa caure alguna cosa junt amb la resta de boles.

Els usuaris de les xarxes ja han començat a queixar-se d'un possible 'tongo' que hauria falsejat els resultats del sorteig de la Loteria de Nadal. De moment, Loterias del Estado no s'ha pronunciat respecte d'aquestes greus acusacions.

També et pot interessar...