Les nenes que han cantat 'El Gordo' de Nadal

Un dels assistents al sorteig de la Loteria de Nadal, a un número de guanyar 'El Gordo'

S'ha lamentat quan ha vist al mòbil que tenia el 25.690

El sorteig de la Loteria de Nadal d'aquest 2019 ha començat de la millor forma. Només havien passat 10 minuts quan es cantava el 26.590, el 'Gordo', que entre altres poblacions deixava una pluja de milions a Salou, Barcelona i Súria. I quan s'ha sabut el número més esperat no han trigat a conèixer les anècdotes, una d'elles protagonitzada per un dels assistents al gran saló de loteries de Madrid. 

I és que les càmeres de RTVE gravaven a un home que lamentava la seva sort. Comprova un dels seus números agraciats amb el mòbil però veia que era el 25.690, que li suposava 120 €, molt lluny dels 400.000 del primer premi. 

Les xarxes socials ràpidament reaccionaven a la mala fortuna de l'home que, en tot cas, acollia amb un somriure la notícia, asegurant que sabia que tenia un número molt proper. I es que ell mateix confirmava que aquest era el número que sempre juguen a una perruqueria d'Alzira. 

Un treballador de 'La Sexta' amb 'El Gordo' 

Tot el contrari és el que ha viscut un dels treballadors de 'La Sexta', concretament de la seva web, que es trobava treballant aquest diumenge al matí. I és que Antonio Miró és un dels afortunats que han guanyat 400.000 euros i els seus companys ho han pogut explicar i felicitar-lo en directe. 

També et pot interessar...