El 74770 s'endú el cinquè 5è premi de la Loteria de Nadal

Ha guanyat 60.000 euros per sèrie, una xifra que suposa el valor de 6.000 euros per dècim

Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
Imatge d'arxiu del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal. | CatalunyaDiari.cat 

Ja tenim aquí un altre dels cinquens premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, el cinquè en sortir de la seva categoria. El número premiat ha estat el 74770, que serà agraciat amb 60.000 euros per sèrie o, el que ve a ser el mateix, 6.000 euros per dècim. Des de l'any passat, existeixen vuit cinquens a repartir. En aquest cas, es tracta del cinquè, que ha caigut a Castelldefels, Hospitalet de Llobregat, Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Guíxols i Vila-seca.

 

La majoria dels espanyols comparteix loteria

Gairebé el 75% dels espanyols comparteix Loteria del Sorteig Extraordinari de Nadal que se celebra avui, 22 de desembre, al Teatre Reial de Madrid, segons un estudi elaborat per la plataforma Ventura24.

En concret, l'informe indica que el 68% dels espanyols prefereix compartir la loteria de Nadal amb els amics, mentre que un 27% es decanta per la família. De la mateixa manera, existeix un 5% d'espanyols que comparteix els dècims amb companys de feina.

Com comparteixen la loteria els espanyols

La investigació de la plataforma de gestió de loteria per internet, senyala que gairebé un 50% opta per compartir part del dècim, un 22% intercanvia dècims de diferents números, un 19% regala el dècim sencer i un 11% compra col·lectivament dècims sencers del mateix grup.

Per al 38% dels espanyols, el principal problema a l'hora de compartir és ficar-se d'acord amb els participants en el moment de comprar; per al 26%, ho és recaptar els diners; segons un 26%, els problemes per comprar els dècims; i el 9% dels enquestats pateix per si no es fiquen d'acord en cas que toqui el premi.

Finalment, respecte al destí que se li donaria al premi, l'estudi desvela que el 50% dels espanyols afirma que el compartiria amb la família. A més, un 5,57% dels agraciats amb algun premi al sorteig de Nadal confessa que deixaria el seu lloc de treball actual.

A qui donarien el premi?

Finalment, respecte al destí que se li donaria al premi, l'estudi desvela que el 50% dels espanyols afirma que el compartiria amb la família. A més, un 5,57% dels agraciats amb algun premi al sorteig de Nadal confessa que deixaria el seu lloc de treball actual.


Comentaris

envia el comentari