YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Cau el quart cinquè premi de la Loteria de Nadal, i el número guanyador és el 66212

El número ha caigut a Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Manresa, Figueres, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Cardedeu

Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
Imatge d'arxiu del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal. | CatalunyaDiari.cat

Fa uns instants, els nens de Sant Ildefons han cantat un nou cinquè premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, el quart de la seva categoria. El número premiat és el 66212, agraciat amb 60.000 euros per sèrie, que serien 6.000 euros per dècim, i ha caigut a Santa Coloma de Gramenet, Sant Feliu de Llobregat, Manresa, Figueres, Sant Cugat del Vallès, Barcelona, l'Hospitalet de Llobregat i Cardedeu.

 

Tres quarts de la població compra Loteria de Nadal

Al voltant del 76% de la població adulta resident a Espanya va comprar Loteria de Nadal el 2016, és a dir, més de 24 milions de persones, fet que situa al Sorteig Extraordinari del 22 de desembre a un nivell de participació similar al de les eleccions generals, segons les dades recollides a l'Anuari del joc a Espanya 2016/2017 de la Fundació Codere.

Així ho afirma la publicació, elaborada per la Fundació Codere en col·laboració amb la Universitat Carles III de Madrid (UC3M) a través del seu Institut de Política i Governança (IPOLGOB), que indica que des del 2013 el percentatge de compradors ha passat del 71,1% de les persones d'entre 18 i 75 anys, al 75,9% registrat el 2016.

Respecte al volum de vendes, la investigació senyala que el 2016 va assolir els 2.672,9 milions d'euros, el que suposa gairebé un 3,5% més respecte a l'any anterior, sempre dins la franja de 2.400 a 3.000 milions d'euros en què s'ha estat movent en l'última dècada.

La Loteria de Nadal, impassible davant les modes

«Les dades demostren com la Loteria de Nadal està menys exposada que altres modalitats de joc a les fluctuacions del consum, recuperant-se després de la crisi econòmica molt millor del que fa l'altre gran sorteig nadalenc de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE), el del Nen», ha afirmat el director de la Fundació Codere, Germán Gusano Serrano.

En aquest sentit, Gusano Serrano ha destacat que «la Loteria de Nadal, costum de gran participació social a Espanya, es confirma com el gran pilar en el mercat del joc de la SELAE, davant la decadència que registra la Quiniela i la majoria de les seves altres apostes».


Comentaris

envia el comentari