6.293, el segon cinquè premi de la Loteria de Nadal

El premi ha caigut molt repartit, concretament a València, Madrid, Almeria, Zamora, Vizcaya, Sevilla, La Corunya i Burgos

Imagen de archivo del Sorteo Extraordinario de Lotería de Navidad.
Imatge d'arxiu del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal | CatalunyaDiari.cat

Un nou cinquè premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal ha estat repartir, el segon de la seva categoria que surt avui. El número premiat és el 6.293 , agraciat amb 60.000 euros a la sèrie, 6.000 euros per dècim. El premi ha caigut molt repartit, concretament a Cambrils, Reus, Sant Boi de Llobregat i Barcelona. A més, també a València, Madrid, Almeria, Zamora, Vizcaya, Sevilla, La Corunya i Burgos.

 

Hisenda recaptarà més de 175milions d'euros

Less arques públiques s'embutxacaran el diumenge 22 un total de 175 milions d'euros, un 7,2% menys que en el sorteig de l'Grossa de l'any passat (13,6 milions d'euros) a causa de l'ampliació de l'mínim exempt de tributació a 20.000 euros.
 
Així, Hisenda tindrà menys 'sort' en el tradicional sorteig. Concretament guanyarà 13,6 milions d'euros menys que en la Loteria de Nadal 2018, segons els càlculs dels tècnics de l'Ministeri d'Hisenda (Gestha).

El que et toca realment si guanyes la loteria

Diumenge que ve es repartiran 2.380 milions d'euros en premis, sempre que es venguin tots els dècims agraciats. Els tècnics d'Hisenda recorden que a l'gravar amb el 20% dels premis de la Loteria a partir dels 20.000 euros, els premiats de les tres primeres categories obtenen 2.000 euros més a l'desè respecte a l'any passat, a l'igual que els de la quarta categoria que ja no suporten el gravamen.

D'aquesta manera, els afortunats que aconsegueixin el premi Gros, que reparteix 400.000 euros a l'dècim, guanyaran 324.000 euros, mentre que el fisc es quedarà amb els 76.000 euros restants.

Cap impacte a l'IRPF

En qualsevol cas, Hisenda recaptarà després d'aquest sorteig al voltant de l'30% del que ingressa cada any per les retencions que efectua en els premis dels sortejos de Loteries i Apostes de l'Estat, des d'on es realitza directament la retenció en el moment de l'cobrament , de manera que els afortunats rebran l'import amb l'impost ja descomptat.

  

  


Comentaris

envia el comentari