Cames d'una persona jugant a futbol

El famós futbolista que no ha fet cas del coronavirus i ha marxat al seu país

El jugador ha decidit marxar al seu país per celebrar l'aniversari de la seva xicota

Ja estan arribant les primeres denúncies per part de la policia a aquelles persones que s'estan saltant el confinament. Un dels casos més coneguts ha estat el del futbolista serbi del Reial Madrid, Luka Jovic.

La falta de responsabilitat de Jovic

El davanter del conjunt blanc ha estat denunciat per la policia sèrbia per saltar-se la quarantena  i viatjar al seu país per a suposadament celebrar l'aniversari de la seva núvia. Luka Jovic,  que està tenint una temporada bastant mediocre, ha violat l'ordre del club blanc, que va sol·licitar als seus jugadors que no sortissin de les seves cases després del  positiu per coronavirus del jugador Trey Thompkins, del Reial Madrid de Bàsquet.

El diari serbi 'Blic' ha revelat que la festa d'aniversari de la núvia de Jovic es va celebrar a Belgrad, fins on es va desplaçar el futbolista, fent cas omís de l'ordre de confinament. «Jovic va fer una cosa molt estúpida. Va deixar la quarantena de Madrid i del club i, malgrat tots els advertiments, va tornar a Sèrbia», expliquen fonts de la Policia al mitjà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Luka Jovic (@lukajovic) el

No sols ha estat denunciat per la policia sèrbia, sinó que també rebrà una dura sanció per part del Reial Madrid després d'haver-se saltat aquesta ordre tan important. El mateix Florentino Pérez va enviar un comunicat on sol·licitava a tota la ciutadania que seguís rigorosament el confinament, de la mateixa manera que l'està fent ell, sabent que en el seu equip ja hi ha casos positius de coronavirus.

Sembla que el futbolista serbi no s'ha assabentat de tot el que està passant i la seva 'escapada' li passarà factura, ja que fins i tot fins a la ministra del seu país ha criticat públicament aquesta falta de responsabilitat de Luka Jovic.