Portal de l'Àngel.

La nova botiga que acaba d'anunciar que aterra a Catalunya: és única

Amb aquesta obertura, el grup Inditex coronarà un dels carrers comercials més potents de Barcelona

La marca de botiga de roba outlet d'Inditex, Lefties, ha obert una macro botiga digital al Portal de l'Àngel. Després d'anunciar-ho durant més d'un any, la botiga de roba de 2.000 metres quadrats ja és una realitat. La tenda està situada al número 22, ocupant l'espai on antigament hi havia la marca sueca H&M., i la seu històrica de Naturgy (Gas Natural) fins al 2007. 

La primera a ser una botiga intel·ligent

Amb aquesta obertura, Lefties es converteix en la primera marca Inditex que implementa el concepte de botiga intel·ligent amb l'objectiu d'oferir una experiència de compra digitalitzada. Els emprovadors intel·ligents són la principal novetat d'aquesta nova botiga, ja que permetran oferir un servei més ràpid a l'hora d'emprovar-se la roba, a més d'agilitzar les cues dels emprovadors.

«La nova Lefties Digital Store Portal Barcelona incorpora un sistema de torns als emprovadors que redueix les cues. Amb aquest nou sistema, els clients podran accedir directament als emprovadors si aquests estan disponibles», han indicat des de la marca de roba. 

Per a complementar l'experiència digital, Lefties compta amb el sistema de pagament Easy Pay, un sistema que els permet agilitzar les cues a la caixa. A més, per a facilitar l'entrega de comandes online, han instal·lat un punt d'armariets on es poden recollir les comandes, sense haver de passar per la caixa. 

La botiga de quatre plantes també incorpora una cafeteria per a descansar o prendre un cafè, a més de la personalització de tota la roba. És a dir, a totes les samarretes, dessuadores, pantalons o qualsevol peça de roba de la botiga, se li poden afegir adhesius, estampats o el nom. 

La nova botiga Lefties oferirà totes les col·leccions: roba de dona, d'home, de nens, de llit, interior, entre altres.«Lefties Digital Store Portal Barcelona proposa diferents temàtiques fixes on hi tindran lloc les principals col·leccions càpsula de la marca, com la nova col·lecció Disney amb un càlid homenatge al seu centenari, les noves col·laboracions de la marca, la Now Collection, amb les tendències del moment i les últimes propostes de perfumeria, tecnologia i sportswear», ha afegit la marca. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La competència de Primark

D'aquesta manera, l'obertura de la botiga al Portal de l'Àngel serà la principal competència de Primark, situada a Plaça Catalunya. Aquesta no seria la primera vegada que les botigues estan situades a pocs metres de distància, ja que al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, les dues hi són presents. 

Amb la nova obertura del grup Inditex en aquest carrer, el Portal de l'Àngel podria tornar a convertir-se en el carrer més car del país.