Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca

Josep Maria Mainat assegura que la seva casa ha estat «totalment saquejada»

En declaracions a Telecinco, Mainat ha assenyalat que està «molt cabrejat»


El productor de televisió Josep Maria Mainat ha assegurat en tornar a casa seva, al barri d'Horta de Barcelona, després que el passat dimecres desallotgessin la seva dona Angela Dobrowolski, que l'interior de l'habitatge ha estat «totalment saquejat».

En declaracions a Telecinco, Mainat ha reconegut que està «molt cabrejat», ja que li han trencat la caixa forta amb eines professionals, on guardava joies de la família que tenien molt de valor sentimental per a ell.

El fundador de Gestmusic té intenció de denunciar el saqueig «i que mirin qui estava dins de la casa en aquest moment», i ha indicat que podria denunciar a Angela Dobrowolski en cas que ella també estigués implicada.

Mainat ha afirmat que no marxarà de l'habitatge familiar, ja que és una casa on ha passat moments molt importants de la seva vida: «Aquesta casa la vam comprar a mig fer Rosa Maria Sardà i jo, on vam viure-hi, va néixer Pol, hi vaig viure un temps sol, hi vaig viure amb Angela durant molts anys i bastant bons molts d'ells», i ara pretén viure-hi amb els seus fills.

La idea de Josep Maria Mainat és reformar la casa per a tenir la sensació «d'una casa nova, tranquil·la, on es pugui viure», renovar tot el contingut de la casa amb el mobiliari que falti, pintar-la per dins i per fora, i posar mobles nous.

Angela Dobrowolski, desallotjada de l'habitatge

Una comitiva judicial per ordre del Jutjat de Primera Instància 16 de Barcelona va desallotjar dimecres passat a Angela Dobrowolski, en procés de separació de Mainat.

La jutgessa va ordenar el desallotjament després d'acordar que Dobrowolski, investigada per presumptament intentar assassinar a Mainat, havia d'abandonar la casa en la qual ha viscut el matrimoni durant 11 anys, i a Mainat li va atorgar l'ús de la residència i la custòdia dels seus fills.

El passat mes d'octubre, el diumenge 25, el Jutjat d'Instrucció 32 de Barcelona va acordar mantenir-la en llibertat provisional, investigada per presumptament intentar matar al seu marit, de qui el jutge li va imposar una ordre d'allunyament.

En sortir del jutat aquell dia, Mainat va explicar en declaracions als periodistes que el jutge va descartar l'ingrés a la presó provisional que havia sol·licitat la Fiscalia al·legant risc de fugida i les elevades penes associades al delicte d'homicidi

El Ministeri Fiscal havia demanat l'ingrés a la presó provisional o, alternativament, una ordre d'allunyament, mentre que Mainat es va adherir a la petició d'allunyament, sumant en aquesta als seus fills, segons consta en l'acte dictat pel jutge.

El magistrat va desestimar la petició de presó provisional que va fer el fiscal, i va argumentar que no considera que hi hagi risc de fugida perquè Dobrowolski ha complert fins ara amb les compareixences setmanals que se li van imposar quan va ser detinguda i perquè «no s'aprecia manca d'arrelament a la ciutat en la qual resideix des de fa suficient temps».