Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Leo Messi, en la roda de premsa de presentació amb la samarreta del Paris Saint Germain

Mal rotllo per a Leo Messi: «Un triangle amorós acaba en divorci»

Leo Messi s'ha quedat estupefacte en descobrir el que ha passat amb un company del PSG

Leo Messi fa poc va iniciar un nou camí professional. Va deixar el Barcelona i va marxar al París Saint-Germain, on es va retrobar amb grans amics, com Neymar o Di María. Però també es va topar amb un compatriota argentí amb qui no té bona relació: Mauro Icardi.

El motiu del rebuig que té cap a Icardi és que aquest va ser amant de Wanda Nara, que era la dona del seu amic Maxi López. Des de llavors, l'exculé no pot veure l'esmentat jugador per la infidelitat que va cometre. Una infidelitat que sembla ara ha repetit i que l'ha portat a separar-se de Wanda.

Leo Messi al·lucina amb la ruptura de Mauro Icardi i Wanda Nara

Messi s'ha quedat estupefacte, com tothom a l'Argentina, amb el nou escàndol protagonitzat per Icardi i Nara.

Aquests dos, després de fer-se amants i de trair Maxi, amb qui ella tenia tres fills, es van casar el 2014 a Buenos Aires. I fruit d'aquest matrimoni van néixer dues nenes: Francesca i Isabella. Fins aquí, tot bé.

No obstant això, aquesta relació idíl·lica sembla que no ho era tant ara que s'ha descobert que han trencat. I ho han fet perquè hi ha una tercera persona pel mig: una dona.

Wanda va publicar un missatge a Instagram que deixava clar que havien trencat la relació. Després d'una discussió amb el seu marit, va compartir una story amb una informació que deixa molt malament el futbolista: «Una altra família que t'has carregat per puta!».

Story Instagram
El contundent missatge que Wanda Nara va publicar Instagram | La Noticia Digital

Poc després, va esborrar la frase, però ja era massa tard, ja que molts internautes i mitjans ja havien fet captura de la story.

Davant els fets, va optar per confirmar la ruptura a una periodista de la premsa rosa. I aquesta la va publicar en exclusiva a internet.

Però aquí no s'acaba tot. Recentment, la ja ex del futbolista ha compartit a Instagram una altra fotografia molt aclaridora. Es tracta d'una imatge de la seva mà que ha acompanyat amb aquesta frase: «M'agrada més la meva mà sense anell». Una manera subtil de dir que es vol divorciar de Mauro.

Els rumors de la possible causant de la ruptura

A l'Argentina, Mauro Icardi i Wanda Nara són molt coneguts i generen molt d'interès, igual que Messi. Precisament per això, són molts els mitjans que s'han fet ressò de la separació i de la manera en què s'ha produït.

És més, han començat a sorgir rumors de tota mena respecte a qui pot ser l'amant del jugador. I la veritat és que la majoria assenyalen Eugenia, 'China', Suárez, la que va ser parella de David Bisbal.

Mitjans argentins han subratllat que Eugenia i Mauro s'havien intercanviat uns missatges i que Wanda els va veure. Per aquest motiu, es va enfurismar i això va portar a la discussió que ha acabat en ruptura.

No obstant això, la suposada amant, com recull 'ABC', ha decidit parlar. Ha estat molt clara al respecte: «No tinc ni idea d'on ha sortit tot això. Jo a ells ni els conec».

A això ha afegit: «M'acabo de separar».

Tot i que Eugenia ho ha desmentit, els rumors continuen, i també les informacions. Així, s'ha publicat que el futbolista del PSG està disposat a recuperar la seva dona costi el que costi. Per això ha penjat diverses fotografies a Instagram on surt amb ella i amb els seus fills per a felicitar-la pel Dia de la Mare.

Instantànies que els mitjans veuen com a símbol d'una possible reconciliació. No obstant això, la veritat és que, de moment, Wanda sembla tenir bastant clar que no hi ha marxa enrere.