Mala sort a Badalona: El motiu pel qual no s'ha venut la majoria de dècims del 2n premi

Enlloc de repartir-se vora 19 MEUR, n'han tocat 2,5

Rifa de Nadal
Un 22 de desembre més, Madrid ha acollit el sorteig de la Rifa de Nadal. | Europa Press

La sort ha somrigut aquest dimarts, 22 de desembre, a la ciutat de Badalona, però ho podria haver fet molt més. L'administració de loteria que hi ha a l'interior del Centre Comercial Màgic de la ciutat ha venut dues sèries del 06095, el número que ha estat agraciat amb el segon premi de la Loteria de Nadal. En total, a raó de 125.000 euros per dècim, ha repartit 2.500.000 euros, una xifra que no està gens malament però que, malauradament, podria haver estat molt més gran.

Hauran de retornar tretze sèries

El motiu és ben senzill. D'aquest número, n'han sobrat fins a 13 sèries. L'administració en tenia 15, però tan sols n'ha venut 2. I tot plegat té una explicació: el Centre Comercial Màgic, com tots els centres comercials de Catalunya, no va poder obrir les seves portes fins el passat 14 de desembre, després de setmanes de restriccions. Les dues sèries venudes, doncs, s'han repartit només en els darrers vuit dies. Això explica, en gran mesura, per què han sobrat fins a tretze sèries del dècim que, ara, s'hauran de retornar a Loterías y Apuestas del Estado i que no engrandiran cap butxaca malgrat haver estat, fins ahir, a disposició de la clientela de l'esmentada administració.

Així doncs, enlloc de repartir gairebé 19 milions d'euros, l'administració del Centre Comercial Màgic s'haurà de conformar amb el 2,5 milions d'euros de segon premi repartit, una xifra molt menor però que, val a dir-ho, no està tampoc gens malament.

El tercer premi somriu a Ripoll per segon any seguit

Només periodistes i cap premiat a l'administració 'El Trébol' de la plaça Clavé, a Ripoll, on aquest dimarts s'han repartit 15 sèries del tercer premi de la rifa de Nadal, el 52472. La pandèmia ha desvirtuat la celebració, ja que altres anys, assegura la propietària, l'administració estaria plena de gent i, en canvi, aquest cop, no s'hi ha apropat ningú. En total, s'han repartit 7,5 MEUR.

Tots els dècims per finestreta i, entre ells, «gent de tot tipus». Es dona el cas que la jove de la propietària també ha repartit cinc sèries del premi a l'administració que regenta a Anglès (La Selva). Aquest és el quart guardó important que donen en aquesta administració de Ripoll en els darrers 10 anys.

Tot plegat, en un any força beneficiós per a Catalunya pel que fa a la Loteria de Nadal. Per segona vegada consecutiva, la ciutat de Reus ha estat la més afortunada: hi ha tornat a caure el Gordo de Nadal, amb 60 sèries venudes del 72897, que han repartit fins a 240 milions d'euros. La majoria, 180 milions, han estat per als treballadors d'Indústries Teixidó, una empresa amb seu a la localitat de Riudecols, al Baix Camp. També al barri de Bonavista, a la ciutat de Tarragona, s'ha venut un dècim d'aquest número. De nou, doncs, les comarques tarragonines han estat les més agraciades per segon 22 de desembre seguit.


Comentaris

envia el comentari