Montaje con dos fotos del actor

Antonio, malalt de càncer amb 33 anys, fa un anunci als seus seguidors

El jove es va fer viral a les xarxes socials després de superar la seva malaltia

Antonio Ibáñez va saltar a la fama a les xarxes socials per un motiu que mai hauria desitjat. Com a actor i pintor, el granadí s'esperava triomfar gràcies als seus treballs artístics, però es va fer popular per culpa d'una malaltia que ha marcat la seva vida.

Amb tan sols 33 anys, aquest jove andalús ha viscut un dels anys més difícils a conseqüència d'un càncer que li van detectar a finals del passat mes de maig.

Concretament, es tractava d'un limfoma no Hodgkin que l'ha fet viure una etapa molt fosca, però també plena d'esperança i ganes de lluitar.

Abans de la diagnosi, Antonio estava completament immers en diversos projectes laborals. Com qualsevol artista jove de la seva edat, es volia fer un lloc a la indústria a través de càstings, rodatges i exposicions de les seves obres.

La dura lluita contra el càncer del jove pintor i actor Antonio Ibáñez

Tot anava sobre rodes. Era un jove sa i amb hàbits de vida molt saludables. Mai hauria imaginat que un dolor a les costelles estaria relacionat amb un càncer.

«Vaig pensar que m'hauria fet mal al gimnàs, però cada vegada anava a més, fins al punt que de vegades no podia respirar. Vaig anar a urgències, em van fer proves i van treure gairebé dos litres de líquid pleural. A la setmana següent em van donar el diagnòstic i al cap de pocs dies ja rebia tractament, va ser tot molt ràpid», relata el jove al diari 'Ideal'.

Sense temps per assimilar el que estava passant, Antonio va haver d'enfrontar-se de la nit al dia a complicats cicles de quimioteràpia.

El tractament era tan fort que requeria el seu ingrés hospitalari durant cinc dies després de cada sessió. Una situació que es repetia cada 21 dies.

Tot i la duresa del tractament, el granadí mai es va enfonsar. Armat de força i valentia, el jove feia front a cada sessió com un repte i tenia el suport incondicional dels seus éssers estimats.

«La mentalitat i l'estat físic són fonamentals, he tingut sort perquè el meu cos estava en forma, faig molt esport, segueixo una dieta sana, tot just bevia alcohol... Al principi no entenia res perquè em cuido molt. Ha estat molt dur, però he tingut una predisposició positiva i el suport de la meva família, amics i parella», afegeix el jove.

Antonio Ibáñez, el jove que s'ha fet viral a internet després de superar el càncer

Afortunadament, el jove va respondre molt bé al tractament i va afrontar la seva última sessió de quimioteràpia el dia 2 d'octubre.

Aleshores, el pintor va voler compartir amb els seus seguidors l'alegria per haver arribat fins aquí. Ho va fer a través d'una publicació a Twitter que es va fer viral en qüestió d'hores, on apareixien dues fotografies seves. Una a l'inici i una altra a la fi del tractament.

Amb gairebé 200.000 «m'agrada» i 4.000 reaccions, Antonio saltava a la fama a les xarxes de la forma més inesperada i commovedora: rebent el suport de milers de persones.

«És superbonic quan la gent es bolca amb tu en un mal moment, em van donar forces i vaig plorar mentre llegia alguns missatges. Em van escriure persones que ara començaran el tractament, pares de nens malalts... Em vaig emocionar molt», assegura.

Ara, el jove vol agrair tot aquest suport rebut amb un curtmetratge que té com a objectiu visibilitzar la malaltia que pateixen tantes persones al nostre país.

Sota el títol de 'Supermen', Antonio s'ha ficat a la pell del protagonista d'aquesta història que aspira a estrenar-se a festivals. Una peça audiovisual que va ser gravada a l'inici del seu tractament sota la direcció de Pierfrancesco Artini.

«'Supermen' està dedicat a les persones que han lluitat i que lluiten contra el càncer, està fet amb molt de cor», anuncia el jove als seus seguidors.