Malbert, el youtuber català que ha rebut insults i amenaces de mort pels seus vídeos

Presenta aquests dies el llibre 'No insultes, gilipollas', on explica què suposa ser youtuber i vuit de les polèmiques més rellevants de la seva trajectòria a les xarxes

Imatge del youtuber català Malbert
Malbert és tota una celebritat a les xarxes socials, amb prop de 400.000 subscriptors al seu canal de You Tube. | Instagram / @itsmalbert

El youtuber català Malbert és tota una celebritat a les xarxes socials. Amb prop de 400.000 subscriptors a YouTube i 365.000 seguidors a Instagram, el barceloní ha aconseguit una legió de seguidors, però també molts detractors, a conseqüència dels seus polèmics comentaris. Ara, Malbert ha plasmat en un llibre, titulat 'No insultes, gilipollas', què suposa ser youtuber i on explica els moments més complicats de la seva trajectòria a les xarxes socials, on ha patit insults, assetjament i, fins i tot, amenaces de mort.

Cal recordar que Malbert es va fer molt popular arran de les seves crítiques als participants del programa 'Operación Triunfo'. En una entrevista a RAC 1, el youtuber ha explicat que ha estat quatre vegades 'trending topic' a Espanya per les seves polèmiques. En aquest sentit, ha admès que la gestió del centenar de casos «no és fàcil», tot i que ha afirmat que «jo sóc d’un poble de prop de Barcelona, i ja estava acostumat a ser el marieta del poble i que m’assenyalessin».

En l'entrevista amb Joan Lluís Garcia, Malbert va assenyalar que el seu pitjor moment «va ser la primera baralla que vaig tenir perquè no era conscient de la repercussió de les meves paraules i els meus comentaris a les xarxes socials». La situació va ser tan complicada que va arribar a patir una crisi d'ansietat. Malbert ha assegurat que fer de youtuber suposa estar pendent les 24 hores del dia, sense desconnectar mai, però considera que és un privilegiat. 

Luis Cepeda i les 'influencers', l'ase dels cops de Malbert

La popularitat de Malbert es va disparar gràcies als seus vídeos comentant les gales d''Operación Triunfo', on Ana Guerra i Luis Cepeda van ser l'objectiu principal de les seves crítiques. També ho són les 'influencers', com per exemple Loveyoli, María Pombo o Marina Yers. Sobre Cepeda, Malbert ha afirmat que no li agrada, però que «en l’últim disc ha evolucionat, que ja li feia falta».

En aquest sentit, recorda que «els primers anys de la seva carrera musical era descafeïnat, marca blanca, patètic», tot i que reconeix que ara «som gairebé parella» perquè «reconeix la meva feina». Però no tots els 'triunfitos' reben les seves crítiques, ja que té en un pedestal Alfred i Amaia. Pel que fa a les seves crítiques a les 'influencers' —o 'influmierders' com les anomena—, Malbert ha manifestat que «estic en contra de la felicitat tòxica que venen».


Comentaris

envia el comentari