Muntatge de Malú amb Albert Rivera

Malú, la nova novia d'Albert Rivera, segons la revista 'Semana'

La publicació assegura que la cantant ha celebrat el Sant Valentí a casa del polític

Albert Rivera, líder de Ciutadans, i la cantant Malú podrien ser la nova parella sorpresa que marcarà la campanya electoral del 28-A, segons avança la revista 'Semana'  en exclusiva a la seva portada, que sortirà a la llum el pròxim dimecres 27 de febrer. En la informació filtrada, se'ls qualifica de «més que amics» i s'hi difonen fotos de tots dos celebrant junts el dia de Sant Valentí.

«Malú i Albert s'han vist amb assiduïtat durant els últims mesos i han celebrat junts Sant Valentí a casa del polític», es pot llegir a la portada de la publicació. Les imatges de l'interior mostren com Rivera recull Malú a casa seva i es desplacen al domicili del polític. La cantant hauria passat la nit del 14 de febrer a casa del líder de Ciutadans, ja que les fonts asseguren que no va tornar a casa fins l'endemà

Segons un testimoni del mitjà, «la parella s'està coneixent», tot i que a la 'Viquipedia' ja s'havia editat la informació de Malú, assenyalant Rivera com la seva parella oficial, dada que ja ha estat eliminada.

Wikipedia
La Wikipedia ha assenyalat durant uns minuts Rivera com a actual parella de Malú | Wikipedia

Un «solter d'or» menys en el panorama polític

Albert Rivera
Tamara Falcó o Alba Carrilo, entre les famoses que han declarat públicament el seu interès per Rivera   | CatalunyaDiari.cat

El passat mes de gener Albert Rivera anunciava haver trencat la relació sentimental que tenia amb Beatriz Tajuelo, convertint-se en un dels solters oficials del panorama polític. De fet, famoses com  Tamara Falcó o Alba Carrillo han mostrat públicament interès en ell. Ara 'Semana' confirma que finalment és Malú la dona que ha aconseguit colar-se a la vida personal d'una de les cares més conegudes en l'actualitat política.